Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak s odmora
Povratak na članak

Među HDZ-ovcima počela bitka za kandidata za gradonačelnika

Dok iz vrha stranke opovrgavaju priče o smjeni Sanadera i Škorića, kuloari tvrde da se u pripremama za lokalne izbore pregovara i s osobom koja nikad nije nosila HDZ-ov dres

Komentari 3

ST
stipan
17:27 21.08.2012.

A vrh ni jedne stranke kako god se zvala a stoluje u ZAgrebu se ne upliće u to tko će biti LOKALNI vođa to oni rješavaju na lokalnoj razini..BAŠ......ETO VJERUJEM VAM

VL
VF
vferari
19:30 21.08.2012.

Koga god HDZkandidira za gradonačelnika nema nikakve šanse.Splićani su sa dovoljno zaribali sa Kerumom tako da će dobro razmisliti dali će birati njegovog koalicijskog partnera hdz pa se opet zaribat.Treba birati nekoga i koalicije aktuelne vlade jer to je garant da će se voditi računa o Splitu a ne vlastitom đepu.

VL
Avatar žič
žič
19:42 21.08.2012.

mislim da bi mogle početi,,raditi,,explozivne napravice........hi,hiiiii

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.