Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv recesije
Povratak na članak

Među 17.000 pacijenata i Balić, Bajić, Šurbek, Gadafi...

Nadežda je oftalmologinja, a njezin suprug Ranko ortoped. Prije 15 godina počeli su kao ordinacija, a danas su poliklinika

Komentari 5

OZ
ozujsko
09:40 17.11.2010.

svaka cast, to je dokaz da nije sve tako crno u Lijepoj nasoj,ovo vlada treba podrzat,jer to \"donosi\"radna mjesta,i kapital,sto sve ostaje u Hrvatskoj.

VL
OB
-obrisani-
10:33 17.11.2010.

Svaka cast,...uvjek mi se svidjao elitizam. To je nesto kao afrodizijak, onako sam sebi afrodizijak. Da imamo moralne politicare nebi nam trebale ovakve stvari, jer bi imali dobro zdravstvo. Ali sto ces kad nam je zdravstvo u cuceku pa elitaa mora na druga mjesta. Hvala, idemo dalje.

VL
JA
jankoprekobrda
11:57 17.11.2010.

Dr. Bilic sin svima nama dobor znanog soc. politicara Jure Bilica, i brat Bilica nekada uzadnice HRT-a.

VL
DD
d5_dacho
12:17 17.11.2010.

Naravno - OVO NIJE PLACENI OGLAS!!!! Ovo se zove informisanje rvacke bijede i raje da imaju za čime plakati, cviliti i maštati!? Uspješno poslovanje bračnom paru Bilić. Zahvaljujući Vama i Večernjaku doznasmo k\'o, gdje i kako troši naše pare /hrvatske a ne zanzibarske kune/, a nama ostaše plaćanje eur-skih kredita uspješne nam Vlade. Voila!!! Još Hrvatska ni propala.....

VL
GO
goran774
18:11 17.11.2010.

?????????????????????????????????????????????????????? Ha,ha,ha,ha,ha,ha. Jel ovo plaćeno u blagajnu Večernjeg, ili je slučaj za USKOK?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.