Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Šogorica

Mediji prenijeli ekskluzivu Večernjeg. Novi list: Je li to afera kojom 'prijeti' Linić?

Linić Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
28.05.2014.
u 23:13

"Hoće li Slavko Linić, koji je najavio da ima podatke koji kompromitiraju Milanovića, doći s papirima koji potvrđuju ovu aferu", pitaju se iz Novog lista prenoseći vijest Večernjaka o kreditu HBOR-a u Milanovićevoj obitelji.

Ubrzo nakon što je Večernji list ekskluzivno objavio da je supruga brata premijera Zorana Milanovića dobila kredit od HBOR-a, vijest je prenijela većina čitanijih portala u Hrvatskoj.

Jutarnji list je vijest o kreditu popratio naslovom "Afera u Banskim dvorima: Šogorica premijera Milanovića dobila je kredit od HBOR-a", dok su u podnaslovu napisali da je "kako piše Večernji list, kredit odobren samo dva mjeseca nakon dolaska Kukuriku koalicije na vlast".

Foto: Screenshot/Jutarnji list

Foto: Screenshot/ Jutarnji.hr

"Je li to afera kojom 'prijeti' Linić?"

Portal Index.hr vijest o kreditu je prenio uz naslov "Linićeva osveta? Večernji list objavio da je Milanovićeva šogorica dobila kredit od HBOR-a". U tekstu o HBOR-ovu kreditu članu obitelji premijera stoji i zaključak kako se "u svakom slučaju rat u SDP-u nastavlja".

Foto: Screenshot/Index.hr

"Večernji list otkrio 'tajnu Banskih dvora'" piše u nadnaslovu vijesti koju je prenio portal Novog lista, dok se u naslovu riječkog dnevnika pitaju "je li to afera kojom 'prijeti' Linić?". "Hoće li Slavko Linić, koji je najavio da ima podatke koji kompromitiraju Milanovića, doći s papirima koji potvrđuju ovu aferu, kao i to hoće li ponoviti optužbe na račun premijera izrečene navodno na sjednici ŽO SDP-a u Rijeci, tek treba vidjeti", piše u podnaslovu vijesti Novog lista o kreditu HBOR-a u Milanovićevoj obitelji.

Foto: Screenshot/Novi list

Foto: Screenshot/Novilist.hr

Uz nadnaslov "Nova afera?" i naslov "HBOR je dao kredit šogorici Zorana Milanovića" Večernjakovu vijest prenio je i portal 24sata, a iz Vlade su im kratko komentirali da premijer Milanović zbog ovog slučaja ne razmišlja o ostavci. Tportal vijest donosi uz nadnaslov "Nova afera" i naslov "Šogorica premijera Milanovića dobila HBOR-ov kredit", a net.hr uz nadnaslov "nova afera na pomolu". Portal RTL televizije vijest je opremila nadnaslovom "Nova afera trese Banske dvore", a naslov im je "HBOR je dao kredit šogorici premijera Milanovića".

Večernjakovu vijest je prenio i Dnevnik.hr s naslovom "U SDP-u vade prljavi veš: Šogorica premijera Milanovića dobila kredit od HBOR-a". S tom informacijom je Nova TV otvorila svoje Večernje vijesti. Slobodna Dalmacija je tekst o kreditu opremila s nadnaslovom "Kuku, kuku...", a u naslovu piše "Nova afera u Banskim dvorima: šogorica premijera Milanovića dobila kredit od HBOR-a?".

HRT je na svom portalu objavio vijest pod naslovom "Milanovićeva šogorica dobila kredit od HBOR-a premijer nije znao", a o tome su izvijestili i u Dnevniku 3.

>>Otkrivamo najveću tajnu Banskih dvora! Kredit HBOR-a članu Milanovićeve obitelji!

>>Milanovićev mlađi brat poznat je kao čovjek od zabava

>>Jedna je riječ za stanje u Kukuriku koaliciji, SDP-u i Vladi - raspašoj

Komentara 18

Avatar puky
puky
08:12 29.05.2014.

... linić ga tuče njegovim oružjem, njegovim tobožnjim moralnim standardima, njegovim riječima ... teško se od samog sebe može obraniti ... jedino na njegovoj strani je obraz mu debel "ko' đon" pa će se vjerojatno praviti (ili ni ne mora)) lud i zanemariti samog sebe ... strava ...

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
08:38 29.05.2014.

Liniću, ako si pošten ko što se razbacuješ, zašto to nisi objavio tada kad je bilo vrijeme za to -na početku mandata a ne da laješ sada kad te se upecalo s prstima u pekmezu................svi ste vi samo VELIKE LOPINE

HR
hrxxx111
22:25 28.05.2014.

cemu ovo ? svi znamo da samo prepisujete jedni od drugih, cemu to dodatno potvrdivati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije