Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sijala smrt

Medicinska sestra ubila 38 pacijenata jer su joj dosađivali

Daniela Poggiali
Foto: Twitter
14.10.2014.
u 11:01

Talijanka Daniela Poggiali ubijala je pacijente smrtonosnom dozom kalija

Talijanska medicinska sestra Daniela Poggiali uhićena je pod sumnjom da je ubila 38 pacijenata u mjestu Lugo na sjeveru Italije jer su joj bili dosađivali – oni ili njihove obitelji.

Poggiali je uhićena nakon što je smrt 78-godišnje pacijentice koja je došla na rutinski pregled pobudila sumnju.

Medicinska sestra pacijente je ubijala smrtonosnom dozom kalija, a među 38 smrti koje policija istražuje, njih 10 "vrlo je sumnjivo", javlja Corriere della Sera.

Nakon smrti jednog od pacijenata tražila je da je fotografiraju s truplom, a 42-godišnjakinja se navodno često šalila kako bi vrlo bolesnim pacijentima bilo najbolje dati visoku dozu kalija, što dovodi do srčanog udara. No, kalij nakon nekoliko dana nestaje iz organizma, zbog čega je iznimno teško otkriti ekstremno povišene razine u krvi.   

Policija je rekla kako je Poggiali prilikom uhićenja prije nekoliko dana bila vrlo mirna, a izvješća lokalnih medija opisuju je kao "hladnu osobu, no uvijek spremnu na rad".

>>Ubio 11 staraca. Tjerao ih da piju izbjeljivač, koktel lijekova...

Komentara 8

DU
Deleted user
12:24 14.10.2014.

Mene ubijaju naši doktori i sestre. Lijekovi koji ti trebaju (a za koje primaju mito) ne žele dati, navikli na mito i darove, nadrkane sestre, sistematski koji traju po cijeli dan od čega je 10 minuta pregled, a 8 satii čekanje, naručivanje na pregled za 3 mjeseca u 9 sati a kada dođeš tada i 5 minuta ranije opet čekaš satima jer je sestra uzela njih par preko reda. Da ne govorim uzvišenost doktora, bahatost i paušalne prognoze...kada sve skupa zbrojim bio bih zadovoljan kalijem i zbogom. No ima i dobrih djelatnika, malo ali svaka im čast.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
13:31 14.10.2014.

Niste trebali ovo objaviti jer će sad Varga dobiti nove ideje.

HR
HRVATSKA89
11:33 14.10.2014.

posaljite je ISIL-u na ispitivanje sudjenje a i presuda ce biti brza bez skupih parnica za talijanske gradjane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije