Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Maturu nisu pali samo učenici nego i profesori i roditelji

Za završni ispit ne priprema se u četvrtom razredu - tada se gradivo samo ponavlja

Komentari 5

JS
jstrika
15:21 17.07.2019.

Lana, molim te analiziraj razinu zadataka. To je za plakati

VL
DU
Deleted user
20:42 21.07.2019.

posljedica digitalizacije i informatizacije i mobitelizacije.....tehnologija zaglupljuje, na žalost, a glupi roditelji umjesto da od malih nogu djecima čitaju knjige i guraju ih djeci u ruke, surfaju i djeci guraju sprave u ruke kako bi imali mira - tako se stvaraju polupismeni ljenjivci čiji intelekt ne vidi dalje od googla:)

VL
DU
Deleted user
11:49 17.07.2019.

..zna se sto je matura,ove danas su produkt korupcije,klijentalizma..al umire moja Hrvatska!🙃😭

VL
GE
generaly
16:43 17.07.2019.

Sve točno. I, što će učiniti škole, posebno gimnazije, po tome pitanju?

VL
JS
jstrika
20:37 17.07.2019.

Da pojasnim pitanje autorici teksta. Koje razine mogu biti zadaci ako ih ima preko 30? Dakle za 4 sata rjesavanja na svakog otpada manje od 8 minuta. Mogu li to biti zadaci gdje dolazi do izrazaja matematicko razmisljenje?! TO JE BIT PRICE.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.