Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVA PORUKA NAJSNAŽNIJE JE ODJEKNULA
Povratak na članak

Široka fronta protiv Trumpa: 'On je prvi predsjednik koji dijeli naciju'

Od trenutka kad je pobijedio znali smo da nam je nacionalna kriza poput ove suđena, piše konzervativni kolumnist Bret Stephens

Komentari 15

ST
stefj
17:04 05.06.2020.

Nije Trump taj koji dijeli, već politička oligarhija koja ga na silu želi maknuti. No mislim da su prosvjedi prerano počeli, previše je vremena do izbora... Ako je netko pratio zadnja istraživanja javnog mijenja, 75% Amerikanaca ne podržava nasilne prosvjede, tako da je Trump time zapravo dobio opravdanje za čvršći odgovor... Sve će se jako brzo odviti kroz slijedećih par dana. Sumnjam da će početi revolucija, prije će se sve smiriti ili ugušiti...

VL
Avatar Volim svog partnera - Milorada
Volim svog partnera - Milorada
17:09 05.06.2020.

Presjednik SAD-u ima podršku više od 50% birača to dovoljno govori za sebe ma šta ANTIFE + CNN + leftići mislili o tome

VL
JU
Jura
17:04 05.06.2020.

Matis, nije li to onaj ogorčeni, koji je dobio vritnjak od Trumpa? Našli ste vjerodostojnog izbačenog. Bravo vl.

VL
Avatar našopanaguskamatejica
našopanaguskamatejica
17:03 05.06.2020.

Nemamo li i mi predsjednika koji dijeli narod po njegovom geslu "ili MI ili ONI"? Imamo!

VL
KA
Karma
17:22 05.06.2020.

Potrebno je uvijek odijeliti žito od kukplja inače propada ljetina i život.Bravo Trump.

VL
RO
Referendum....o.....Autonomiji
18:13 05.06.2020.

Podjele su zdrave, treba ih naglašavati tamo gdje postoje. Jedino tako se dolazi do rješenja. Rat je stvar higijene društva.

VL
DU
Deleted user
17:10 05.06.2020.

Nekako mi se čini da amerima treba treća stranka. Ove dvije postojeće su se dobrano potrošile i zadnjih 250 godina.

VL
PE
penelope5
17:35 05.06.2020.

E da dijeli naciju, pa svaka je demokratska drzava politicki podijeljena, nego sta cemo svi biti isti, pa to onda nije demokracija nego nacizam. Naravno da moraju postojati politicke ideologije i politicke podjele u svakoj suverenoj i urednoj pravnoj drzavi,i, ljevica i desnica, necu zivjeti u nacizmu kao i ovi gore zlotvori u Briselu u Berlinu sto su usmrtili suverene i uredne pravne i demokratske drzave u Europi, i popeli se oni komesarcine na grbacu tudjim suverenim drazavma i narodima. Oni ce stavljati red u tudjim suverenim drzavama, pa zna se tko je to radio, Hilter i SS-eovci, i znamo kako se zavrsilo. Da meni dodje tudji nacista stavljati reda u moju kucu, ja bi ga isti cas sravnila sa zemljom. Pa to samo bolesnome nacisti moze suniti u glavu i nikome na svijetu. Zivio Americki Predsjednik i Americki slobodarski suvereni narod!! Fuck You nazi EU!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.