Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U HNS-U
Povratak na članak

Matija Posavec umjesto Predraga Štromara

Letvicu uvijek moramo postavljati više, rekao je novi predsjednik Središnjeg odbora Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, inače župan Međimurske županije i predsjednik međimurskog HNS-a

Komentari 6

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
16:37 21.05.2016.

Matija je pošten, Hrvat i katolik. Neznam kako on ima želudca biti u HNSu, a neznam ni kako ga i HNS trpi. Čudna neka simbioza. Možda se nadati da će osobe poput Matije preovladati u ovoj zločinačkoj orjunaškoj stranci.

VL
ST
Stefan1954
20:28 21.05.2016.

Dobar covjek ali u krivoj stranci takove treba treba u vladi

VL
AJ
ajagorinec
22:52 23.05.2016.

Čestitke, Matija! Mlada nada hrvatske politike, definitivno...

VL
OV
Ovozemaljski
20:29 21.05.2016.

Hns pocinje sve vise dijelovati kao hrvatska stranka, zapravo traze mijesto u centru, domoljublje, sekularna drzava i liberalno trziste, samo nakon Besne Pusic i sa ovim mangupcicem nece im to biti lako jer se u javnosti tako ne percipiraju, vec kao HSU, Hrvatska stranka uhljeba. Puno pure jos moraju pojesti da bi uopce oni znali sta znace domoljublje i liberalno trziste, rugaju se Hdz-u, a zive samo od mucki, politike i drzavnog proracuna!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.