Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Najteži trenuci'
Povratak na članak

Posavec: Koalicije HNS-a s HDZ-om u Međimurju neće biti

'Ako je izdaja biti odgovoran i voljeti svoj kraj, ako je izdaja za njega raditi i njega poštovati, ako je izdaja željeti osigurati bolje uvjete života svima vama, onda neka budem i izdajnik'

Komentari 13

BA
bakariba
05:09 11.06.2017.

Isti kao i svi trgovcim glasovima,znao je što se događa pa je šutio do kraja kao i svi ostali. Izdali ste svoja načela te se i dalje držite da je bolje pišati uz nego protiv vjetra.

VL
JA
jadrmatic
21:40 10.06.2017.

Koji dudek je ovaj Matija Posavec.

VL
IB
iva.begovic
06:36 11.06.2017.

Ajde Posavec, budi faca pa raspiši ponovne izbore u Međimurju da vidiš koliko ti sada birači vjeruju. Ili barem neka se provede anketa. Čakovec je mali grad, kako ćeš od srama ulicom hodati.

VL
IB
iva.begovic
06:29 11.06.2017.

od svih HNSovaca prebjega Matija Posavec, najviše je izgubio. Dobio je lokalne izbore, imao je ugled. Sada je izgubio čast i ugled. Da se ponove lokalni izbori ne bi skupio šačicu glasova. Bilo časno od njega odstupiti sa funkcije međimurskogg župana. Iznevjerio je one koji su mu vjerovali. Dobiti povjerenje kao HNSovac i onda u roku tjedan dana pretrčati u dres HDZa, baš je bedasto, ne bu ga oprali ni Mura ni Drava.

VL
DD
ddh
18:23 10.06.2017.

Gospon Posavec Vi se nemate kaj i kome za bilo nekaj ispricavati. Bili ste slobodarski liberal i ostanite slobodarski liberal i ne obazirajte se na to, kaj ortodoksne komunjare poput Mrak-Taritas, Yugo-Pusicke, Beusa i hrpa komunisticih medija okolo trubi. Sigurno ce Vas razapinjati razni Indexi, Jutarnji i Novi, razapinjat ce Vas i dijelovi Vecernjaka, a pogotovo propagandna centrala komunista s Iblerovog Trga na Jutelu (HRT) na celu sa Severvom, Munizabom, Novokmetom ili Vlahovom. Jer biti slobodaski liberal znaci, da se nemoze u isto vijem biti i komunist. A i partija prostaka sa Iblerovog Trga koji su sami sebe potpuno neopravdano prozvali socijal-demokratima i stim vrijedjaju sve socijal-demokrate ne samo u Hrvatskoj nego skoro i na citavom svijetu, su ortodoksni komunisti koji su usput receno i kukakvice, pa se predstavlaju kao socijal-demokrati, nisu svjetonazorski niti ljudski partneri jedne liberalne stranke. Vi ste krenuli na jedan put vodjenja politike na civilizirani, demokraski i kulturni nacin s gradjanskim HDZ-om i ostanite kod toga. Bog Vam dao srecu.

VL
RI
rimac444
19:50 10.06.2017.

U međimurskom HDZ-u ima više starih komunjara i njihove rodbine nego u HNS-u. Plenković bi trebao raspustiti HDZ u sjevernoj Hrvatskoj da nove domoljubne inicijative stvore hrvatski, domoljubni HDZ

VL
DU
Deleted user
22:32 10.06.2017.

Posavec baš i ne zna na koju bi stranu krenuo. Ima samo dvije strane: ili stranka centra kao partner HDZ-a, ili uz SDP koji je u stanju rastakanja. Pametnom dovoljno.

VL
AS
antun sklepic
18:34 10.06.2017.

ja pak mislim da će prvi put kad slbodno prošeće biti doslovno popljuvan a što on izvodi meni ni gore ni bolje.

VL
BU
Bubalamala
19:43 10.06.2017.

Gospon Posvec, nemojte dozvoliti da HDZ-e uz vašu pomoć zagadi zdravo političko tkivo sjeverne Hrvatske.Bolno vas je bilo vidjeti kao glavnog mešetara, pored zagorskog gubitnika, kako lutate Banskim dvorima, ne ponovilo se !

VL
Avatar mister.N@
mister.N@
20:17 10.06.2017.

vi ste svoju stranku rasturili i vlastite clanove prodali za 3 fotelje... strasno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.