Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JEDINI NAČIN'

Matija Posavec (HNS): Andrea Zlatar Violić treba dati ostavku

Matija Posavec
Foto: Borna Filić/PIXSELL
25.03.2015.
u 09:18

Svaka osoba koja se bavi politikom, samim time snosi odgovornost veću nego svi ostali, rekao je Posavec

Matija Posavec, član predsjedništva HNS-a i međimurski župan, rekao je kako na temelju dostupnih informacija njegova stranačka kolegica Andrea Zlatar Violić treba dati ostavku, prenose 24 sata.

- Svaka osoba koja se bavi politikom, samim time snosi odgovornost veću nego svi ostali. Želimo li vratiti povjerenje građana, jedini način je da ministrica sama da ostavku - rekao je Posavec u utorak gostujući u emisiji Veto na Jabuci TV.

Uspoređujući slučaj ministrice Zlatar Violić s onim gradonačelnika Dubrovnika Andre Vlahušića, Posavec je rekao kako niti jedan, a niti drugi čin nije u redu.

- Ali Vlahušić je s pravosudnom presudom izašao na izbore i dobio povjerenje Dubrovčana. Procijenio je da mu presuda neće naštetiti, niti biti teret, građani daju sud, nagradili su ga i to je to - rekao je Posavec.

>> Tko će naslijediti Zlatar Violić? Najviše se spominje ime Tamare Perišić

>> Što ostaje iza ministrice: Bez ijednog strateškog zakona, brljala i s kadrovima

Komentara 20

CR
CROLINDA
10:19 25.03.2015.

jestvica je visoko podignuta govoraše nekada davno Milanović a koliko ih se samo provuklo ili pak preskočilo ljestvicu - hadezeova obnevidjelost je dakle udruženi kriminal a esdepejova obnevidjelost je samo normalna bogomdana komocija onih na vlasti

CR
CROLINDA
10:16 25.03.2015.

• političarima je zar malo nemoralnih prava i privilegija po nemoralnim zakonima koja sami sebi izglasuju sebi kao sebi nego još moraju imati po pet-šest stanova - ovaj će narod ubrzo izumrijeti političari će mu pojest potomstvo i što ćee onda kad samo oni ostanu i samo se oni budu mogli hraniti i razmnožavati između sebe - koga će onda jesti i iskorištavati - napučiti će hrvatsku kinezima pa će ih oni veselo zaokruživati na izborima ne strahujući da će im se ruka osušiti koga god zaokruže

ZB
zbuniceva
11:29 25.03.2015.

Zlatar je pokazala ono najgore u Vladi a to je neznanje i neiskustvo rada u velikom sustavu. I osobno i Hns-ovo i Sdp-ovo. Konstanta HR političkih elita je jasna i neumoljiva. Sdp i priljepci su kontinuirano nesložna uglavnom nesposobna narcisoidnadna poslu nevična ekipa kojom ne vlada par čvrstih ruku, ko da gledam svoj gimnazijski razred. Nema tu kak se čini ni u najgorim varijantama udružene kradje nego sitne kokošarske individualne lopovizacije. Glavni problem im je da nemaju vodstvo koje bi ih natjeralo raditi a sami to neznaju. Hdz i priljepci su uglavnom dobro vojnički organizirani, vode ih par ljudi čvrstom rukom i kao takvi su sposobniji odraditi posao akoje koristan za državu ali su i daleko opasniji ak se vodje prime kriminala ko prošla ekipa. Bog nam pomozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije