Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bura zbog izjave
Povratak na članak

Matić: Neću smijeniti Bojana Glavaševića

Glavašević nije govorio o agresorskoj vojsci, već o civilnim žrtvama rata koje ne poznaju nacionalnost, kaže Matić

Komentari 168

DZ
DINAMO-ZG
08:55 07.10.2014.

Nemoj ga smijeniti "veliki bojovniče" matiću! Nagradi ga kojim stanom u Zagrebu i poslovnim prostorom, za zasluge koje čini za partiju! :-)

VL
Avatar TvojUjko
TvojUjko
08:56 07.10.2014.

Svakoj prići dođe kraj pa će i vašoj.

VL
VE
verakruz
09:12 07.10.2014.

Matiću. Koga ti hvališ i ne daš, taj je sigurno za otpad. A mali je na tvojoj stazi. Kako jedan, tako i drugi, obojica radite protiv branitelja. A na čelu ste ministarstva. Mislim da se Hrvatima crno piše sa "ljudima" poput vas dvojice.

VL
GO
gospodindragovoljac1991
09:09 07.10.2014.

Otac ti se okreće u grobu. Sram te bilo. Ti si jedno veliko zlo u Hrvatskoj. Pa tko bi ti uopće i bio, kao i Matić da niste instalirani od :::::::::::::::::::::::::::! Ali oba dva će pasti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
MA
Majur
09:07 07.10.2014.

Drugovi guraju malog ispred sebe da guta g.vna, a on sam voli fotelju,odijelo....i ništa mu ne smrdi..... da je proveo dane vukovarske uz oca i vidio svu strahotu sigurno bi drugačije mislio, a ovako pripada novoj generaciji koju odgajaju mediji- peta kolona- udba da smo svi jednako krivi.... tko nas zavadi breeeee, turbo- folk generacija...

VL
DU
Deleted user
09:06 07.10.2014.

Žalosno je to da naš ministar kao i predsjednik države, našao potrebu da bude okružen ljudima kojima smeta sve Hrvatsko.

VL
Avatar tituš
tituš
09:18 07.10.2014.

Hvala Bogu, uskoro ćete odlepršati očerupani pijetlovi kukuriku nikogovića!

VL
SI
simeeee
09:31 07.10.2014.

E moj Bojane, kakva prava je imao tvoj pokojni otac dok je u strahu i pod granatama doslovno čekao dan kad ga više neće biti... Žalosno je to...

VL
SP
spremni0
09:19 07.10.2014.

mislim da mali mulac ima PTSP ili je prirodno nadaren

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
09:12 07.10.2014.

...mali je doktor ili stručnjak za sve i svašta...

VL
DI
Dingač
09:05 07.10.2014.

ako je Bojan sin pokojnog Glavaševića onda sumljam u njegovo junaštvo a mislim da je Siniša bio veliki heroj samo sumljam da je Bojan njegov sin.

VL
BL
Blizard
09:33 07.10.2014.

Podrumar ni po kojoj osnovi ti nemiješanju biti meni ministar a pogotovu ne netko tko nije niti branitelj niti učesnik domovinskog rata. Samo jedno pitanje za obojicu ;šta tražite i delate u resoru za branitelje kada ste tako daleko od istih ?

VL
L0
luena 01
09:44 07.10.2014.

@thinkpink.... Sto mi postavljas pitanje,nisi razumjela sto hocu reci... Dok je on bio na sigurnom smjesten druga djeca sunca vidjela nisu,ona se nisu morala bojat hoce li prezivit il ne ... On zna kako je onima koji su oboljeli odd PTSP-a ,on koji dana onoga sto su oni prosli prozivio nije... Zna kao i ti?!.Prestani po braniteljima pljuvati ,pogotovo kad je Vukovar u pitanju i njegova djeca njegovi branitelji ,ne samo iz Vukovara nego ih je bilo iz cijele hrvatske...

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
09:10 07.10.2014.

Netreba ga smijenit ionako cete u kompletu bit smijenjeni velikom vecinom na izborima nijedno vam ministarstvo u drzavi ne funkcionira i siguran sam da nikad vise necete na vlast uopce nemate sluha prema svom narodu do kojeg vam budimo iskreni nije nikad ni stalo jos malo i adio

VL
DI
Dingač
09:21 07.10.2014.

tink pink ... nigdje u svijetu nema toliko živih partizana koji i dan danas imaju ogromne mirovine i još se svakodnevno bore protiv naroda koji ih hrani ... mi trebamo ukinuti sve priivilegije partizanskoj djeci jer oni za ovu državu nisu ništa dobro napravili a onda ispitati ispravnost braniteljskih privilegija ... stariji imaju prednost ... dosta je švercanja antihrvata.

VL
L0
luena 01
09:32 07.10.2014.

Bojane jadno djete sram te bilo... Dok su druga djeca camila u vukovarskim podrumima tebe i majku je Sinisa spremio na sigurno,u Zagreb... Kako se kaze sa kim si takv si ,a na tebe je prefarbalo i to posteno...Sad kadkad se trazi tvoja smjena izvrces cinjenice i ono sto si rekao ,zasto nisi tako govorio za okruglim stolom... Nek ti tvoj sef (Matic) kaze kako se on izljecio od PTSP-a on je bio 100% ptsp-ac?!... cudo medizine ,nek kaze koja carobna medicina je pomogla, da se i oni koji boluju PTSP-a mogu uspjesno lijeciti -izljeciti... Da nije tuzno vase izmotavanje covjek bi se smijao ovako moze samo plakati...

VL
SW
swic
09:22 07.10.2014.

Ko njemu balavcu ? Dade da on drzi govor , narode dali ste imali pameti kad sta ste glasali za njih ?

VL
Avatar fotograf
fotograf
10:02 07.10.2014.

fred matič meni nije dosadno pisati ali bas nije dosadno...Od polovice kolovoza kada započinju intenzivnija vojna djelovanja po Vukovaru ovaj branitelj se skrivao po podrumima, hranio po dječjim vrtićima. Zbog velikog deficita ljudstva, 20.listopada 1991. prisilno ga novače vojni policajci Belobrajdić i Đumić. Na liniji je uspio i koji oklopnjak skinuti. U svojoj knjizi tvrdi da je Vukovar pao 20. a ne 18. jer mu treba puni mjesec braniteljskog staža. Okupacijom Vukovara završava u Srbiji, Stajićevu, Nišu i Sremskoj Mitrovici a predratni kolega Aleksandar Jevtić mu sređuje povlašteni status. Neki logoraši su tvrdili da se branio riječima: "nemojte mene, ja sam vaš, ja sam Srbin (otac Srbin, majka Hrvatica), mene su mobilizirali na silu"! Nakon razmjene, kao obični vojnik do tada, nečijim potezom pera u MORH-u postaje pukovnik, nastavljajući svoju karijeru branitelja, umjesto kao ostali Vukovarci na Kupresu kao sin Blage Zadre ili drugim ratištima. Voli reći da je dragovoljac i pripadnik 204., ali ga u Mustangu, legendarnom okupljalištu preživjelih vukovarskih branitelja ne žele ni vidjeti. 80% je neranjavani invalid s PTSP-om kao jedinstveni primjer. 26.lipnja 2001. predložen je od strane Petra Stipetića, tada načelnika GS OS RH za počasni čin brigadnog generala. Ivica Pančić, svojevremeno provjerava njegov status branitelja ali ne nalazi ništa sporno. Damir Jašarević, koji je zajedno s njim bio 4 mjeseca u logorima, ranjavan i s PTSP-om ima samo 70%. Zar Josipović i Milanović nemaju osobu dostojniju koja će lamentirati potrebama revizije braniteljskog i invalidskog statusa mnogih lažnjaka? Pa da za početak Milanović skine njemu, očito tada po ujaku Njavri stečeni status lažnjaka! Mislio sam da poslije HDZ-ovog Tomislava Ivića ne može doći gori ministar, ali sam se debelo prevario! Fred je prvotno demantirao uopće postojanje PTPS-a kao moguće posljedice (kod Ace Stankovića u NU2) da bi kasnije na temelju istog uz 4-mjesečno logoravanje dobio 80% invalidnost! Po vlastitom priznanju, ne pije nikakve lijekove za ublažavanje PTSP-a. Jedan od zapovjednika vukovarske obrane s Trpinjske ceste, Vinko Mažar, dragovoljac i branitelj, podnio je prijavu državnom odvjetništvu protiv Freda još 2008. godine, ali sve stoji. Tko mu danas štiti leđa? Ako je nekada bio Njavrin, čiji je danas? Kakva je to sprdačana da ovakav prisilno mobilizirani lik bude recenzent knjige Johna Blehma "Anđeo smrti" u kojoj se stari vijetnamski veteran bori sa svojom administarcijom oko priznavanja PTSP-a i zove Freda u pomoć? Tko je Freda gurnuo ovom vijetnamcu pred nos?

VL
DU
Deleted user
10:04 07.10.2014.

A sto se svi cude? Klasican primjer partijskog uhljeba. I na fakultet i u ministarstvo dosao je na racun ubijenog oca. Pa sad, kakve veze ima otac poginuo u ratu s balavcem koji je u to doba srao u pelene, a sad se usuduje raspravljati o PTSP-u? Zasto svoju "medicinsku pamet" ne proda Amerikancima koji vec 40 godina neuspjesno pokusavaju lijeciti PTSP. Lako je to - sjediti u fotelji pomocnika ministra, nista ne raditi, a 16 -17 tisuca u dzep svaki mjesec, usto postavljati idiotska pitanja. S drugim moronom Maticem koji mu drzi stangu. Ovako pljuvati na kosti poginulih, to se moze samo ovdje!

VL
DU
Deleted user
09:33 07.10.2014.

Kad čovjek sluša njegove zlonamjerne izjave u proteklom razdoblju i uoči društvo koje ga okružuje zapita se tko je napisao onaj ''proglas iz Vukova'' što je prije pada pročitao S.Glavašević, udba,KOS?

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.