Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi ministar

Matić najavio objavu Registra hrvatskih branitelja

'13.04.2010., Zagreb - U HND-u se odrzao okrugli stol o Registru branitelja pod nazivom Hrvatski branitelji-temelj hrvatske neovisnosti ili borci za privilegije. Tomislav Ivic, Predrag Matic.  Photo:
'Anto Magzan/PIXSELL'
23.12.2011.
u 19:50

Pravi, istinski i časni branitelji nemaju se čega bojati, a nisu se nikada ni imali čega bojati, rekao je Matić

Objava Registra hrvatskih branitelja temeljni je uvjet da nikad više braniteljska prava ne dođu u pitanje, rekao je u petak novi ministar hrvatskih branitelja Predrag Matić, prenosi T-Portal.

– Pravi, istinski i časni branitelji nemaju se čega bojati, a nisu se nikada ni imali čega bojati – rekao je Matić, i sam branitelj Vukovara, dodavši da nikad nije sreo nijednog branitelja koji je protiv objave Registra hrvatskih branitelja, dok neki drugi očito nisu sreli branitelja koji je za objavu.

Cijelu priču možete pročitati ovdje.

Komentara 494

OB
-obrisani-
22:16 23.12.2011.

Mihac™ @ čitaj s razumijevanjem i pokušaj prepoznati cinizam u postovima bab 71

Avatar madcap
madcap
20:03 23.12.2011.

To Frede!

XN
xnet0822
10:21 25.12.2011.

23.12.2011. u 23:39h Mihac™ je napisao/la: ma zaboli me kita za regstar branitelja, ,ja znam da sam bio, moji suborci znaju da sam bio, moja obitelj zna da sam bio, mirovinsko i zdravstveno zna da sam bio, ,svi susjedi znaju da sam bio, no mene više zabrinjava popis po nedozvoljem minusu na tekućem računu jer nemam s čime platitti režije pošto su mi smanjili mirovinu da bi kupili BiH revače..opssss glasače i da bi podmazali Bozanića da pridobije još guski ispranoga mozga. ---------------------- Nemoj nam lagati, ti si bio branitelj ? Ona medicinska sestra koju si oblatio preko tvog smeća od \"Foruma\" je imala pravo, tvoj slučaj se treba razmotriti kod Neuropsihijatra ! Što se minusa tiče, sam si sebi kriv, a ne susjedidi iz BiH koje toliko blatiš i pljuješ ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije