Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar komentirao kraj prosvjeda

Matić braniteljima iz Savske 66: Frankly my Dear, I don't give a damn

predrag matić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
20.08.2015.
u 12:20

Matićje odgovorio i na novinarsko pitanje što misli, bi li branitelji mogli izaći na parlamentarne izbore: – E tu ih podržavam, to je pravi način da se vidi njihova politička snaga

Ministar branitelja Predrag Matić komentirao je danas najavu branitelja, koji već deset mjeseci prosvjeduju u šatoru ispred njegova ministarstva, da bi se mogli povući prije izbora da ih se ne bi povezivalo ni s jednom političkom opcijom.

– Ono što govorim sve vrijeme, ponavljam i sada: Nisu imali niti jednog razloga za prosvjed. Očito je došao nalog od šefova da se povuku jer ne ispunjavaju ciljeve zbog kojih su i došli pred ministarstvo. Na njih više ne želim gubiti vrijeme, pomalo će mi biti žao ako odu, volio bih da ostanu – rekao je Matić, a onda citirao vjerojatno najpoznatiji filmski citat u povijesti, iz filma "Prohujalo s vihorom": "Frankly my Dear, I don't give a damn".

Matića su novinari pitali što misli, bi li branitelji mogli izaći na parlamentarne izbore: – E tu ih podržavam, to je pravi način da se vidi njihova politička snaga. Tvrde da iza njih stoje svi hrvatski branitelji, branitelja ima pola milijuna, gotovo svi su oženjeni i tu dolazimo do brojke od milijune birača. Svatko u prosjeku ima jedno dijete pa dolazimo do brojke od 1,5 milijuna biračaJ ja im želim da osvoje dvije trećine u hrvatskom parlamentu – ciničan je bio ministar Matić. Vezano uz dvojezične ploče u Vukovaru, Matić je rekao kako se pokazuje točno sve što je govorio prije dvije godine: – Sve je bilo politički instruirano, žao mi je što me branitelji nisu poslušali tada, a nisu jer su imali drukčije političke instrukcije – rekao je ministar Predrag Matić.

>>Josip Klemm: Razmišljamo o micanju šatora iz Savske

>>Matić: To je tobožnji bojkot, brojne braniteljske skupine će se odazvati

Komentara 135

Avatar mili99
mili99
12:34 20.08.2015.

Maticu, pa ti si stvarno tolika sramota. Niti mrvicu dostojanstva nemas. I ti da nam budes ministar, neces sigurno zadrzat tu fotelju.

Avatar mili99
mili99
12:31 20.08.2015.

Isti odgovor ce Kukuriku koalicija dobiti od gradjana na izborima...

KA
kavicakaka8
12:50 20.08.2015.

Za ovu izjavu treba te tužiti i kazneno goniti , tko si ti da spominješ DJECU braniteljica i branitelja , onako bahato . Srami se resorni gospodine .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije