Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA U TIJEKU

Matejev prijatelj koji je bio s njim u Gotiku: 'Svima nam je preteško. Sve što sam imao, rekao sam policiji'

PIXSELL/Nestali.hr
10.01.2022.
u 13:04

– Nepodnošljivo mi je čitati gluposti koje se pišu o mom prijatelju – izjavio je Miro B.

Matej Periš (27) iz Splita zadnji put je viđen u beogradskom klubu ''Gotik'' prije 11 dana. Tamo je bio s nekolicinom svojih prijatelja, među kojima je bio i Miro B. 

– Ja sam Matejev prijatelj. Bio sam s njim u Beogradu i ostavio sam broj telefona na društvenim mrežama ako netko bude htio javiti informacije o njemu. Svima nam je preteško. Ne zanima me medijska pažnja i neću govoriti za medije. Sve što sam imao, rekao sam policiji. Nepodnošljivo mi je čitati gluposti koje se pišu o mom prijatelju – izjavio je Miro B. za Srpski telegraf, a onda spustio slušalicu.

Podsjećamo, potraga za 27-godišnjim Splićaninom i dalje traje, a danas je hrvatski premijer Andrej Plenković najavio da u Beograd stižu predstavnici hrvatske policije kako bi pomogli u potrazi. 

VIDEO: Plenković o nestalom Mateju Perišu: Naši predstavnici policije na putu su za Beograd.

Komentara 23

ZE
Zeljko0511
15:58 10.01.2022.

Miliciji se nema šta pomagati, kad oni znaju sve o njegovom nestanku, a zato se nezna tko je vlasnik Kluba Gotik

HR
HREN0VKA
17:33 10.01.2022.

Srbija je vrlo opasna zemlja, pa tko voli neka izvoli.

OC
OCB
16:09 10.01.2022.

Hebiga, kad odeš u takav lokal (mafijaški) u takvom gradu, razmećeš se sa flašama skupih pića i još zagutiš sa osobljem... Što možeš očekivati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije