Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DNK ANALIZA I OBDUKCIJA
Povratak na članak

Matej Periš se utopio, ali ostaje pitanje što se događalo kobne noći u beogradskom klubu Gotik

Rezultati toksikološke analize bit će za 20-ak dana. Hrvatska policija pomoći će Matejevu ocu u prijevozu tijela u Split. Ostaje pitanje što se događalo kobne noći u beogradskom klubu Gotik...

Komentari 13

MI
mila12345
22:26 19.05.2022.

Kako je mobitel ostao uz Mateja nakon 5 mjeseci u rijeci???

VL
AP
Anna_Parons
20:18 19.05.2022.

Jako tužna vijest. Sjetila sam se kako je sin glazbenika Nicka Cavea 2015. slično stradao sa samo 15 godina nakon sto je uzeo neku drogu. Droge su zbilja užas.

VL
MI
Mirko_i_Stanko
14:33 23.05.2022.

Kad tad će netko popustiti zbog nečiste savjesti i progovorit će. Od samog početka kad sam čuo da je platio bocu viskija i otišao vuklo me na neku okladu. Dakle kladio se s nekim (očito tim prijateljima) u bocu viskija da će nešto napraviti (možda doplivati do Gotika nazad). Istina će kad tad se saznati, samo je pitanje vremena.. Obitelji iskrenu sućut želim i što prije da nađe mir u srcu i duši. Divim se njegovom ocu koliko je propatio i da je i dalje ostao tako miran, to mogu samo veliki ljudi. Neka je Bog s vama, ne dogodilo se nikom..

VL
MO
momcilo40
19:27 19.05.2022.

Jadna porodica njegova.Užas! Mladost, ludost!Njegov otac je velika ljudina.Čitav ex Yu region je pratio pomno šta će biti.Moje saučešće njegovoj porodici iz Podgorice.Uh.Tuga tuga do neba!

VL
Avatar -zztop-
-zztop-
19:23 19.05.2022.

Dogodilo se to da je išao nabaviti još droge za društvo, zbog toga je zvao prijateljicu koja je isto bila u BG i u koji je imao povjerenja, pošto ga droga okrenula, bacio se u rijeku da rashladi glavu, a rieka nije more.

VL
KR
Kradezeovac
19:32 19.05.2022.

Dosadili ste vise svima. Vrlo jednostavno doznati sta de dogadjalo te veceri. Prijatelji ili neprijatelji su bili sa njim. Sta oni znaju? Maca popapala jezik ha? Dosta vise sa ovom temom. Dosadni steeeeeeee.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.