Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA NA FEJSU

Pozvao na pomoć dječaku koji skuplja boce i novine da bi išao na maturalac

matej marinković
Foto: Facebook
09.07.2016.
u 20:22

Marinković je pozvao građane da donesu boce i stare novine u kafić Petrus na adresu Vlaška 93b u Zagrebu

Korisnik Facebooka Matej Marinković danas je objavio status o dječaku Nikoli, koji je, kako je naveo, upravo završio sedmi razred osnovne škole, ima dva brata i dvije sestre, mamu koja ne radi i tatu koji ih sve uzdržava radeći kao zaštitar. Marinković je pozvao javnost da pomogne Nikoli tako da mu donesu boce i stare novine koje dječak skuplja.

- Nikola će ovo ljeto provesti skupljajući boce i stare novine kako bi u rujnu mogao na maturalac sa svojim razredom... Ima 14 godina i skuplja boce i stare novine kako bi si omogućio odlazak na more i kaže kako ga to opušta :( da mu nije problem ustajati ujutro dok većina njegovih vrsnjaka tada ne zna ni gdje je i s tatom dok iz Ivanića putuje svaki dan raditi u Zagreb, za vrijeme njegove smjene skupljati boce i novine... - objavio je Marinković.

Marinković je pozvao građane da donesu boce i stare novine u kafić Petrus na adresu Vlaška 93b u Zagrebu. Pozvao je i korisnike Facebooka da hitno podijele njegov status kako bi što više ljudi moglo pomoći Nikoli.

 

>> Prikupljeno više od polovice potrebnih kilometara za donaciju od 50.000 kn #zadjecudijabeticare

Komentara 47

PE
perinjo
20:56 09.07.2016.

Kakve boce ...platit cu mu maturalac sam sutra u vlaškoj

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:35 09.07.2016.

Ovo dijete je buducnost Hrvatske. Ovo dijete je borac. Ovo dijete je dobro odgojeno.

BU
bubili01
21:02 09.07.2016.

dajte nam iban da uplatimo djetetu maturalac boze dragi kakve boce i novine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije