Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umrla djevojka

Matei Hohnjec i Josipu Nikiću zatvorske kazne

Matea Hohnjec
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
26.09.2014.
u 17:53

U listopadu 2012. dopustili su Tei Drakulić (20) da se drogira u njihovu stanu

Komentara 2

SJ
Sve je uzalud
19:03 26.09.2014.

..........kakav gaf i apsurd........................ako se netko drogira u zahodu kina tko odgovara....................a ako u garderobi Esplanade..................a u Zagrebačkom tramvaju.........možda Bandić....................

NU
nunek1
09:31 27.09.2014.

Vjerovatno tata Drakulić ima velike veze..koja smijurija..Zar je utvrđeno prisiljavanje T.D na uzimanje droge od strane M.H i J.N?? T.D(20)je točna informacija?znaći punoljetna.,pred zakonom odgovorna i uračunljiva osoba?Pa kako bi joj itko mogao biti kriv za to što je SAMAMA SEBI stavljala u organizam?Službenici prava a da pravde ne poznaju..takvo invertiranje stvara i proicira negativnu sliku pravne prakse.,Tako netko neuračunljiv može radit sve što želi a odgovorat će prvi nesimpatičan do njega,na taj naćin mladež sa slićnim afinitetima dobija dojam da u slućaju da se u njihovom društvu dogodi nešto slićno,trebaju bježat,ne zvati hitnu u pomoč,već bježat..da ako ih se i izvuće da ne odgovaraju oni već..vlasnik objekta???Sudac.,nikakav si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije