Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike voditelju
Povratak na članak

Mate Rimac se obrušio na Stankovića: Sad vidim tko ima kakav mindset

Poduzetniku Rimcu nije se svidjelo kakva je pitanja Aleksandar Stanković postavljao Igoru Akrapoviču

Komentari 87

Avatar juricamesko
juricamesko
17:38 04.06.2017.

Mate nije Stankovic kriv nego oni koji su mu tu emisiju dali da vodi.on niti zna niti bolje umije.zato HRT i jeste u stanju kakvom je.

VL
GD
Gospon Drug
17:41 04.06.2017.

Prav si napravil kaj nisi išel seljaku na tretman.

VL
IV
ivan3
17:42 04.06.2017.

Bravo Rimac ignoriraj onu sotonu od covika koji zeli da samo isprovocira svakog onoga koga ugosti u toj njegovoj emisiji,dno dna.

VL
CR
cromak
17:57 04.06.2017.

HRT pod hitno Stankovica na tractor pa taj je jedino za to kvalifikovan. Trazite struku koja vam mnogo nedostaje a to je pedagoski ustroj koji zna sto gledateljstvo voli mnogo srece bog.

VL
DU
Deleted user
18:34 04.06.2017.

Svaka ti cast i kapa do poda za ovo! Napokon neko ko je tog tipa deswifrirao...njegov nivo inteligencije....je na ono postkomunistickom....nivou...on bi htjeo malo vise al nemoze jer mu je mozak opran vec odavno...

VL
ST
stefj
18:57 04.06.2017.

Stanković je samo jedan od većine novinara koji potiću mržnju, jal i zavist. Kao i drugi, samo gleda koliko drugi imaju, ako su nešto postigli, to prikazuje u izrazito negativnom svjetlu... Kao i i kod drugih postkomunističkih novinara i njemu je profit nešto zabranjeno, poslodavci su izrabljivači i lopovi, te smatra da poduzetnički duh treba uništiti u začetku... Ovo danas bio je baš dobar primjer...

VL
FN
Fr@njo
18:19 04.06.2017.

koja je ovo cenzure u pm..

VL
BI
Biouskoli91
17:36 04.06.2017.

Welcome to Croatia.

VL
DU
Deleted user
21:52 04.06.2017.

Svaka čast g. Rimcu na postignutom. Slažem se sa većinom navedenog i takva pitanja bi stvarno bila neumjesna da mi još uvijek ne živimo u društvu u kojem je normalno da radnici ne dobivaju plaću za svoj rad, da veliki gazde ne kupuju helikoptere i jahte, a radnici rade za minimalac... Bilo bi lijepo živjeti u društvu u kojem takva pitanja ne bi bilo normalno postavljati, no nažalost još nismo dostigli tu razinu.

VL
OV
Ovozemaljski
18:05 04.06.2017.

Bravo Rimac, bravo kralju, ti si sam iz nicega sve postigao, zato imas takav gard i zato imas pravo svakome reci sta mislis, pogotovo komunisticko socijalistickim novinarima koji su okupirali medijski prostor, sireci populizam i koji stvaraju antipoduzetnicku klimu, od danas te jos vise cijenim iako sam se i do danas ponosio sa tobom i uzimao te kao pravi primjer. Zivio!

VL
DU
Deleted user
17:50 04.06.2017.

Malo me čudi mladi Rimac. Koga on očekuje na HRT-u osim neokomunista kad je HRT utvrda HDZ-SDP neokomunista?

VL
CE
CeemuSveOvo
19:23 04.06.2017.

Bravo. konacno da je netko poceo tretirati staneta na nacin koji zasluzuje.

VL
VI
virkom
19:29 04.06.2017.

Da li mu je tata dao novce ili ne nije ni bitno. Većina kritičara bi te "silne novce" upropastili već za godinu dana. Rimčevi automobili nisu cilj, već sredstvo za reklamu njegovog znanja koje želi kao proizvođač opreme za elektro automobile unovčiti. Dijelovi koje Rimac proizvodi su ugrađeni u nekim mnogo poznatijim elektro automobilima (Koenigsegg). A koliko znam započeo je kooperaciju sa Aston Martinom oko proizvodnje elektro automobila. Rimac radi, razvija se, pokušava se plasirati na tržištu. To su planovi na koje većina ljudi ne bi ni pomislila kad bi "od tate silne milione dobili".

VL
TT
tTony
01:40 05.06.2017.

Rimac se iznenadijo pitanjima doslo je do raspada rezima dok yugo-mentalitet se nije promjenio .

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
07:25 05.06.2017.

Mislim si nešto intimno, onako sam u sebi, kod nas se novinarstvo gotovo u pravilu svelo na politikantstvo. Piše se ono što oni (novinari) zamišljaju da bi mi htjeli čitati. Plasiraju određenu tezu koja i ne mora biti osnovana i točna, i onda to eksploatiraju do kosti. Svi. Sjetimo se samo izglasavanja povjerenja ministru Mariću kada su svi bez iznimke danima trčali za Plenkovićem i pitali, imate li većinu, imate li 76 glasova. A Plenković to uopće nije trebao imati. Normalno je da ni jedan nije pitao Bernardića ili Marasa, imate li 76 glasova.

VL
MA
Marinko2
19:25 04.06.2017.

Što Rimac prije shvati balkansku ljubomoru, zavist i da se tu ne nože prosperirati vodeći biznis ( ako nisi povezan sa političkim šljamom) kao na zapadu ( iako zapad nije perfektan ) bolje za njega. Mate, imaš talenat dođi ti kod nas. Lakše će ti puno biti jer u većini slučajeva zdrav razum prevladava ......

VL
MU
mudri
21:01 04.06.2017.

Bravo Rimac,nemam što drugo reći osim izraz divljenja za sve što si rekao i napravio.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:33 05.06.2017.

Što očekivati od sina JNA časnika porijeklom iz uže Srbije (inače kraja koji su Srbi 1876. oteli Bugarima - Niš, Leskovac, Vranja, Pirot, Prokuplje i Kuršumlije do tada, kroz gotovo cijelu povijest bili bugarski i nastanjeni isključivo Bugarima)?

VL
KE
kentie
09:43 05.06.2017.

Da gledao sam i ja tu emisiju Stankovića i to dva puta. Med toa, dragi Mate moraš shvatiti da je Stanković završio Fakultet poltičkih znanosti-smjer novinarstvo koji je prvenstveno politički fakultet na kojem je ekonomija eventualno jedan kolegij. Naime, HRT od odlaska Sanje Marđetko ud. Kurečić (sada pokojne prerano, na žalost, god. 1958.),koja je btw. prvo završila ekonomiju i vodila na HTV-u priloge iz gospodarstva, HRT sada nema nijednog urednika koji je završio ekonomiju i koji pravi emisije iz gospodarstva. Nešto prije je to radio Željko KArdum ali više kao gost urednik...prema tome...imam prijedlog: Mate pozovi Stankovića da provoza tvoj grejp i napravite o tome reportažu za početak...

VL
BE
BeroII
10:45 05.06.2017.

Gospodine Rimac, već dulje vrijeme, kroz medije pratim i Vas i Vaš rad i uspjehe na svjetskom nivou. i Divim vam se. Međutim, ovim ste me člankom stvarno razočarali. Pa zar vam je toliko vremena trebalo da shvatite tko jetrebalo da shvatite tko je i što je drug stanković ? Pa zar sve do sada niste znali tko institucionalno zagađuje naš medijski prostor. Mislim da bi barem informativno trebali pratiti situaciju u našim medijima, samo kao stvar opće kulture, kako se ne bi ponovno čudili i iznenađivali situacijom. Lijep pozdrav.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.