Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovljeno suđenje

Matanović i Peša oslobođeni optužbi za mito

maestro, matanović
Sanjin Strukić/Pixsell
19.09.2011.
u 15:50

Kako nije utvrđeno da je Peša primio mito, onda ni Matanović nije mogao biti osuđen da ga je na to potaknuo.

Josip Matanović i Robert Peša, bivši potpredsjednici Hrvatskog fonda za privatizaciju, danas su na zagrebačkom Županijskom sudu u ponovljenom suđenju nepravomoćno oslobođeni optužbe za davanje i primanje mita.

Točnije, teretilo ih se da su za 200.000 eura nagrade Jošku Kuzmaniću, navodnom predstavniku ruskih investitora, obećali "srediti" projekt na prostoru bivše Ciglane u Ninu. Kako nije utvrđeno da je Peša primio mito, onda ni Matanović nije mogao biti osuđen da ga je na to potaknuo, navodi se u obrazloženju.

Komentara 5

OB
-obrisani-
16:06 19.09.2011.

KARAMARKO naredio : Ne postoje optužbe za Mito ,jer u HR NEMA MITA

CH
chemica
16:38 19.09.2011.

Jedan čin igrokaza za EU je upravo završen, kao i borba protiv korupcije za kojom više nema potrebe. Čemu inzistirati, kada su pregovori gotovi? Evropa je ispala naivna, a mi i dalje živimo kao nikada prije, u našoj razrušenoj i korumpiranoj domovini kojom vlada mafija.

Avatar Darko zg
Darko zg
17:24 19.09.2011.

hahaha,hdz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije