Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasno po zdravlje
Povratak na članak

Masovni požari zagadili zrak u najhladnijem gradu na svijetu: 'Teško je disati, oči vam suze'

Zagušljivi smog danima bdije nad gradom s više od 280.000 ljudi, a stanovnici su upozoreni da ostanu kod kuće

Komentari 3

00
00a
23:10 22.07.2021.

Gori vam i Francuska,ali ne zbog požara,već zbog najave kovid-potvrda.

VL
PE
Pears
22:55 22.07.2021.

A Masovni prosvjedi u Francuskoj?

VL
SI
sisavac
08:17 23.07.2021.

požari podmetnuti. tajga gori svake godine. ništa novog. gori i kalifornija. rijetko je koji požar nastao udarom groma, iskrenjem na dalekovodu, ogromna većina su podmetnuti, ili pak su rezultat paljenja korova, pa vatra pobjegne. krivac se sakrije, ili ima 89 godina. a nas bombardiraju sa podacima da je to zbog visokih temperatura, koje se ne pamte, pa je borovina suca, bla bla bla bla. znate na kojoj temperaturi počinje gorjeti drvo? ne na 38 stupnjeva. tek od cca 250 stupnjeva drvo počinje gorjeti. a do te temperature budemo na zemlji došli negdje za 7-10 mlrd godina. kolko je to generacija? :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.