Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže ostavku
Povratak na članak

Masoni tema i u Saboru. Bauk: Jelenić je bivši. Bulj: On radi u interesu tajne organizacije

Bulj je naglasio da se Jelenić mjesec i pol dana prije nego što ga je HDZ izabrao i predložio, a SDP podržao za mjesto glavnog državnog odvjetnika, učlanio u masone

Komentari 5

MH
Max.hr
12:34 19.02.2020.

Živimo bijedni u laži i mraku jer su nam političari objasnili da se po mraku bolje vidi.

VL
DU
Deleted user
12:29 19.02.2020.

Tko je odgovoran za rad sigurnosnog sustava? Tko nije odradio posao ili je rezultate provjere zatajio? Nije to gospodo grijeh samo jednog čovjeka! Taj sustav je nesposoban, nepouzdan, što je najgore spreman nekima zažmiriti na oba oka, a nekima napakirati sve i svašta (ako ste oštećeni ne možete učiniti ništa jer su rezultati provjere tajna) . Vrijeme je za temeljitu rekonstrukciju s tim da oni na odgovornim funkcijama moraju odgovarati pred zakonom a ostalima zabraniti rad na svim državnim funkcijama.

VL
WI
wimnammaneia
13:10 19.02.2020.

Pardon ne 750 tisuca, nego 750 MILIONA gradjana u Kini je u karanteni, sto znaci pola njihovog stanovnistva, a pogledajte cime se ova gamad bavi?

VL
TI
tin2020
12:49 19.02.2020.

Da se nije učlanio u masone nebi ni postao državni odvjetnik !!!

VL
WI
wimnammaneia
12:57 19.02.2020.

Ne treba se baviti masonima, nisu to prave masonerije, to je devijantna masonerija na tim prostorima, koja nije priznata u svijetu, osim mozda u Srbiji koje loze, posto su oni tradicionalno zapadni saveznici 1. i 2. svjetskoga rata. Nego pametnije im je da se bave tom vojskom sto im ovi gore iz Brisela i Berlina spremaju, SS-divizijom koja ce batinati gradjane tko se bude bunio protiv 4. Reicha , pljacke i otimacine tudjih suverenih drzava i naroda u Europi, i trpanje roblja u logore zajedno sa migrantima. Eno ih spremaju vojsku i odvajaju novce iz budzeta za vojsku, napose od NATO pakta, a u svijetu kaos, 750 000 gradjana u karanteni u Kini sto znaci da se na njihovo trziste ne moze racunati do daljnjega, a Americki predsjednik im je izbacio ove gore komesare iz Brisela iz bijele kuce, i uveo sankcije na NordStream2 i TurkStream, sto vam jasno govori da se oni spremaju u rat protiv civilizacije, Amerike, Britanije i civilizacije, zlocinci. Sta ima reci Anemicni na to? Hoce se i on udruziti s njima kao i Pavelic, i zlostavljati nama zemlju i narod sa nacistima kao i Pavelic, ili ce se nasa drzava na vrijeme distancirati od njih?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.