Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Masonerija slavi, propali su Željkini referendumi! Sad će Pupovac imati prava kao ostali

Pupovac i Markić
Foto: PIXSELL
20.10.2018.
u 10:51

Možda Bandić sutra dođe u SDP umjesto Bere voditi partiju. Samo nebo je granica.

SUBOTA, 13.10.

Bitka za Vukovar je gotova. Penava je napravio svoj dio posla. Okupio je narod, Plenkija stavio u obruč i raspalio tamo gdje je najtanji – po emocijama. Plenki je dobro podnio vatru, ojačao linije obrane, zaprijetio strijeljanjem dezerterima i na kraju, probio obruč. Postrojbe moćne Hvidre, dale su svoj obol na obje strane. Ostale su samo institucije. Kažu da će raditi svoj posao. Za promjenu.

NEDJELJA, 14.10.

Boj se bije, bije, hrvatski se barjak vije! Gađaju se mete, puzi se i skače, strašna vojna oruđa za uništavanje neprijateljske žive sile i materijalno-tehničkih sredstava stavljena su u pogon, gore zemlja i zrak! Vježba, radnog naziva NMNNNJSOS (ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine) nazvana je po nestalom hrvatskom branitelju Zdravku Mamiću, potpuno je uspjela!

PONEDJELJAK, 15.10.

Plenki je ljut na Krstičevića, jer su naši, tijekom NMNNNJSOS manevara, potopili brod, a nemamo gdje napraviti novi, jer su nam škverovi gotovi. Krstičević ga je pričekao da se smiri, a onda mu iznio spasonosni plan: „Prvo ćemo u Uljaniku napraviti novi, pa ga potopiti, pa u 3. maju drugi, pa onda i njega na dno poslati itd. Tako ćemo spasiti i brodogradnju i vojsku i proizvođače raketa“. Eureka!

Video - Vojna vježba Velebit 18

UTORAK, 16.10.

Pioniri se u Sikirevcima požalili Kolindi da nemaju sportsku dvoranu. Ona im je odgovorila da imaju ledinu i sada svi viču na nju! Bože, što smo se razmazili. Ljudi moji, da je Raketa u Sikirevcima imao dvoranu, možda bi, Bože mi oprosti, postao gimnastičar, a ne nogometaš! Da je Koli skakala po strunjačama, a ne „po pustim poljima“, kako kaže u biografiji, gdje bi danas bila!

SRIJEDA, 17.10.

Svjetska masonerija slavi! Kominterna otvara šampanjac! Propali su Željkini referendumi. Samo zbog glupog pravila da se umjesto pokojne babe, ne možeš na referendum potpisati sam i zbog onog još glupljeg da čovjek ne može doći i dati autogram umjesto 36 članova uže i šire obitelji, sada će Pupovac imati ista prava kao i ostali.

ČETVRTAK, 18.10.

Šampion rada i kralj solidarnosti, udarnik Milan Bandić spasio Zagorje! Spasio bi i prije, ali nije imao pojma da je tamo neka frka, dok mu nije došla Marija Puh s četom Zagoraca iz HNS-a. Kaže da je Milan „politički neodoljiv“. Masoni i komunisti tvrde da je preletjela, jer joj je braco zaposlen u ZET-u, ali ona na to odmahuje rukom. Kaže da je došla zbog razvoja, a barem toga kod Milana ima.

PETAK, 19.10.

Tko kaže da je pravosuđe trulo? Evo je sunce i danas ogrijalo Milana Radnika, junaka našeg doba! Oslobođen je groznih optužbi da je malo pogodovao Željki glede štandova za referendum. U sudnici je bio nervozan. Ne voli gubiti vrijeme. Čim su ga pustili, odmah je krenuo delati i kositi travu oko džamije. Tko zna, možda sutra dođe u SDP umjesto Bere voditi partiju. Samo nebo je granica.

Video - Bandić kosio travu obučen kao radnik Zrinjevca

Komentara 88

DU
Deleted user
11:35 20.10.2018.

Propali Zeljkini referendumi? prvo to su narodni referendumi izrazeni voljom hrvatskog naroda kojemu nije bilo dozvoljeno da prisustvuju brojanju potpisa sve u duhu sloboda transparetnosti ?Utakmica tek sad pocinje.

Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
11:34 20.10.2018.

Nema informacije kada će lovre kurčević dobiti naslov viteza.... name vitez pupi, vitez rajner i vitez andrej čekaju četvrtog viteza....

DU
Deleted user
11:43 20.10.2018.

Svemu jednom dode kraj,kad tad na kraju uvijek pobjede slobode demokracija i istine .Sviraci kratkog daha sve vam je uzalud ,jer je hrvatski narod vjecan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije