Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kosovska mitrovica
Povratak na članak

Maskirani huligani upali na glasačko mjesto i razbili glasačke kutije

Došlo je do tučnjave pa je intervenirala kosovska policija koja je među sudionike tučnjave bacila suzavac. Ova biračka mjesta su zatvorena.

Komentari 1

SE
selbivoje
19:02 03.11.2013.

zbilja te tri opcine imaju problema, ne znaju skime ce i kamo ce, ponudjeno im je da glasaju i zive kao svi(to nece barem po glasanju mali broj) ponudjeno im je da da imaju fondove posebne i mnoge druge privilegijee (odbijaju) ponudjeno im je SIbir ako zele (iz ruske dume) imaju sve 2 putovnice pa mogu i setati svuda (albanci to jos ne mogu)..e sada netko pametan bi rekao da su inficirani tesko nacionalizmom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.