Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
amputirana noga

'Maškarinova operacija praktički je na samom kraju krenula po zlu'

Miroslav Maškarin
Foto: Goran Kovacic/pixsell
03.07.2015.
u 10:30

Nastavak suđenja kirurgu koji je vodio operaciju Miroslava Maškarina

U nastavku suđenja umirovljenom riječkom kirurgu Branku Popoviću, kojem se na Općinskom sudu u Rijeci ponovno sudi zbog slučaja Maškarin, nakon što je ukinuta presuda iz rujna 2011. prema kojoj je zbog nesavjesnog liječenja bio nepravomoćno osuđen na uvjetnu kaznu – jučer je saslušan kirurgov asistent na operaciji, kirurg Janoš Horvat.

Ostao je pri ranijim iskazima u kojima je opisao operaciju crvuljka.

Operacija je, kazao je, tekla uobičajeno i praktički na kraju zahvata krenula je “u krivo”, kad je mladić počeo obilno krvariti zbog ozljede aorte. Posljedica je bila amputacija noge.

>> Vještak: Maškarin bi trebao dobiti 2,1 milijun kuna. A to je samo dio odštete

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
14:41 03.07.2015.

Sudu I sucima treba postaviti rokove za donošenje presude.....pa ovo se razvlači godinama...sramotno zavlačenje demoliranog mladog čovjeka koji postaje stariji invalid u očekivanju pravde .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije