Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Masirao žene, no niti jedna nije znala što se skriva u njegovom satu

Matthew Yates (38) osuđen je na tri godine zatvora zbog onoga što je radio
03. lipnja 2017. u 16:45 10 komentara 15451 prikaza
masaža
Foto: Thinkstock

Maser koji je tajno snimao djevojke osuđen je na tri godine zatvora zbog voajerizma i seksualnog zlostavljanja. Matthew Yates (38) kameru je sakrio u sat na ruci te snimao djevojke kojima je radio masažu cijeloga tijela, a koje su na maserskom stolu ležale potpuno gole ili djelomično prekrivene.

Tawny Nelson U nevolji Nepoznati čovjek pomogao majci s četiri kćeri, a zauzvrat tražio jednu veliku stvar

Na suđenju se branio da je snimao žene kako bi se zaštitio od lažnih pritužbi, no sud u Nottinghamu mu u to nije povjerovao.

Ispričao je kako je posjećivao psihijatra kada se počeo baviti poslom masera zato što je bio u depresiji.

– Bio sam nesiguran i paranoičan. Snimao sam ih jer sam se tako želio zaštititi. Bio sam zabrinut zbog nekih zahtjeva koje sam imao da će biti krivo interpretirani pa sam želio imati dokaze za ono što sam radio – rekao je 38-godišnji maser na sudu.

Govoreći mu kaznu, porota mu je kazala kako je on na taj način svoje žrtve ponizio te su se one osjećale glupo, naivno i šokirano zbog čega je osim za voajerizam, proglašen krivim i za seksualno zlostavljanje. 

susjed Uhvatile ga kamere Zli susjed ovim potezom uništio zabavu i poslao dvoje djece u bolnicu Victor A. tvrdi da je izmasirao 20 tisuća žena od kojih su mu neke nudile i spolni odnos 'NEŠTO ME DODIRNULO' 'Dotaknuo me spolovilom pa rekao: Oprosti, zanio sam se.' Fizioterapeut se brani: 'Ne mogu ostvariti erekciju' milan velika gorica VIDEO Znate li na što je ovaj čovjek prisilio svoje susjede?
Poduzetnik
Kviz
Jesi li rođeni poduzetnik ili radije radiš kako ti drugi kažu?

A1 izdvaja za Vas

  • Milka Oreo 300g:

    ne branim ga ali one su sw svukle prednjime i poigrale njegovim nagonom. Trebale su nači maserku

  • Starotopoljanin:

    katastrofa od sudstva,nevinog masera osuditi,ali zasto.

  • pp:

    Diskriminacija i seksizam prema muškarcima. Da je to napravila žena isla bi pod rubrikom zabava i razbibriga. Nije da odobravam ali realno, 3 godine zatvora za sta? Ajde da je to dijelio ali ovako...nekakav voajer, čudak, nista više.