Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razotkriven

Masirao žene, no niti jedna nije znala što se skriva u njegovom satu

masaža
Thinkstock
03.06.2017.
u 16:45

Matthew Yates (38) osuđen je na tri godine zatvora zbog onoga što je radio

Maser koji je tajno snimao djevojke osuđen je na tri godine zatvora zbog voajerizma i seksualnog zlostavljanja. Matthew Yates (38) kameru je sakrio u sat na ruci te snimao djevojke kojima je radio masažu cijeloga tijela, a koje su na maserskom stolu ležale potpuno gole ili djelomično prekrivene.

Na suđenju se branio da je snimao žene kako bi se zaštitio od lažnih pritužbi, no sud u Nottinghamu mu u to nije povjerovao.

Ispričao je kako je posjećivao psihijatra kada se počeo baviti poslom masera zato što je bio u depresiji.

– Bio sam nesiguran i paranoičan. Snimao sam ih jer sam se tako želio zaštititi. Bio sam zabrinut zbog nekih zahtjeva koje sam imao da će biti krivo interpretirani pa sam želio imati dokaze za ono što sam radio – rekao je 38-godišnji maser na sudu.

Govoreći mu kaznu, porota mu je kazala kako je on na taj način svoje žrtve ponizio te su se one osjećale glupo, naivno i šokirano zbog čega je osim za voajerizam, proglašen krivim i za seksualno zlostavljanje. 

Komentara 10

DU
Deleted user
19:14 03.06.2017.

ne branim ga ali one su sw svukle prednjime i poigrale njegovim nagonom. Trebale su nači maserku

ST
Starotopoljanin
19:34 03.06.2017.

katastrofa od sudstva,nevinog masera osuditi,ali zasto.

Avatar davcro
davcro
17:18 03.06.2017.

3 godine zatvora za ništa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije