Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
karneval

Maškarani auto-rally Pariz-Bakar oduševio Riječane

Rijeka,karneval
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/8
15.02.2014.
u 16:34

Mašte ni ovoga puta sudionicama nije manjkalo, neki su bili nadahnuti likovima naše političke zbilje, drugi pak poznatim svjetskim facama

Puknuti oktanci i ove su godine oduševili riječku publiku. Maškarani auto-rally Pariz - Bakar tradicionalni je događaj riječkog karnevala i parodija na svjetski poznati rally "Pariz - Dakar".  Predvođeni meštrom Tonijem i Kraljicom karnevala krenuli su danas s riječke Krimeje, poznatog "Pariza", zaustavili su se na Korzu, a onda krenuli put Bakra.

Mašte ni ovoga puta sudionicama nije manjkalo, neki su bili nadahnuti likovima naše političke zbilje, drugi pak poznatim svjetskim facama. Našao se tako u mašakaranoj povorci i Hugh Hefner sa svojim najdražim Playboy zečicama.

>>Lisinski pod maskama - Bandić bi se prerušio u svog psa Rudija
 

Komentara 4

Avatar anđelkotamni
anđelkotamni
17:20 15.02.2014.

"mašakrani"...ne razumijem tu riječ

Avatar morski covik 3
morski covik 3
20:08 15.02.2014.

To je nasa stara tradicija! Maskare!!!!

Avatar anđelkotamni
anđelkotamni
08:44 16.02.2014.

hvala mikula,znao sam šta su maškare,ali mi je čudna riječ maškarani,mislio sa da je pravilnije maškirani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije