Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lisinski pleše

Lisinski pod maskama - Bandić bi se prerušio u svog psa Rudija

Lisinski pod maskama
Foto: Jakov Novak
1/4
13.02.2014.
u 15:46

Tradicionalni, peti ples pod maskama u KD Vatroslav Lisinski bit će 1. ožujka, a program je najavio ravnatelj dvorane Dražen Siriščević, najavljujući da se time građanima vraća prilika da uživaju u plesnjacima. Nastupit će i Tony Cetinski, s maskom iznenađenja

U Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski danas je predstavljen program već tradicionalnog, petog Plesa pod maskama. Maskenbal koji će se održati 1. ožujka najavili su u ronioca prigodno zamaskiran ravnatelj dvorane Dražen Siriščević i Tony Cetinski koji će koncertom zabavljati goste.

-Ovo je svake godine sjajna mogućnost da se maknu stolci i Lisinski postane plesni podij. Ljudi se žale kako više nema plesnjaka, pa im ga mi ovom prilikom pružamo - najavio je Siriščević.
Uz Tonyja Cetinskog na plesu će nastupati i bossanova duo Dina e Mel, DJ Phat Phillie i Robert Mareković bit će zaduženi za puštanje glazbe, a kroz cijeli program goste će voditi Sanja Doležal.

Predvorje dvorane namjenjeno je za popratne sadržaje poput žonglera, trbušnih plesačica, gatara i akrobata. Oni bez ideja za masku moći će na licu mjesta zatražiti pomoć izrađivača maski i slikara na tijelu, a vlasnici najboljih maski biti će nagrađeni.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Foto: Davor Puklavec/Pixsell

-Trudit ću se spojiti nešto naočigled nespojivo, ljubavne pjesme i romantiku s maškarama. Još ne znam kako ću biti zamaskiran, želim se iznenaditi prije koncerta - šalio se Cetinski. Na predstavljanju je bio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, uz čiju se potporu maskenbal održava i koji se veseli događaju, ali ga muče isti problemi kao Tonyja.

-U što bih se ja zamaskirao? Ne znam, možda u zlatnog retrivera, mog Rudija. On je najljepši i najbolji, pomalo bedast, kao i ja - otkrio je Bandić. Ulaznice će se moći nabaviti po cijeni od 120 kuna, a dio zarade odlazi u zakladu zagrebačkog Rotory kluba "Gordan Čačić" za pomoć darovitoj djeci slabijeg imovinskog stanja.

>>Tony Cetinski u Lisinskom

Komentara 3

AM
ameris
18:04 13.02.2014.

Nema maske koju još nije nosio ovaj lik !

Avatar liquidsky
liquidsky
10:16 14.02.2014.

Bandić ne mora prerušiti, ionako ne znamo tko je zapravo on.

PA
pagora23
16:08 14.02.2014.

Preruši se u budućeg premijera Milane .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije