Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DALI SMO JASNU PORUKU'

Martinčević o podršci Vladi: Reformistima neprihvatljiva suradnja HDZ-a s optuženicima

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
02.06.2021.
u 14:42

"Neprihvatljiv nam je bilo kakav oblik suradnje s takvim ljudima koji su pod optužnicama, to bi bacilo veliku ljagu na Reformiste i to nećemo dozvoliti... Na potezu je HDZ”, zaključila je zastupnica

Zastupnica Reformista Natalija Martinčević poručila je u srijedu u Saboru da je njezin suzdržani glas kod izglasavanja povjerenja ministru zdravstva Viliju Berošu poruka HDZ-u da je Reformistima neprihvatljiva suradnja s ljudima koji imaju optužnice.

"Ukoliko HDZ misli raditi i surađivati s takvim ljudima sasvim sigurno neće surađivati s Reformistima ni lokalno niti nacionalno”, istaknula je Martinčević koja je inače dio vladajuće većine.

Kod glasovanja o Berošu 75 zastupnika vladajuće većine bilo je protiv smjene ministra, uz jedna suzdržani glas, onaj zastupnice Martinčević iz Reformista, stranke koju vodi Radimir Čačić.

"Dali smo jasnu poruku da suradnja podrazumijeva obostranu suradnju i obostrano poštivanje. Mi nažalost to nismo imali, imali smo jednu izrazito prljavu kampanju u Varaždinskoj županiji u kojoj se kandidat HDZ-a koristio ljudima s optužnicama i presuđenim kriminalcima”, izjavila je Martinčević.

Nakon toga ide se i korak dalje i namjerava se u skupštini Varaždinske županije formirati većina s takvim ljudima, dodala je Matinčević misleći pritom na Ivana Čehoka koji ima četiri potvrđene optužnice.

"Neprihvatljiv nam je bilo kakav oblik suradnje s takvim ljudima koji su pod optužnicama, to bi bacilo veliku ljagu na Reformiste i to nećemo dozvoliti... Na potezu je HDZ”, zaključila je zastupnica.

 

>> VEČERNJI TV Damir Jugo o rezultatima lokalnih izbora: Vidjet ćemo koliko će zapravo Tomašević uspjeti žonglirati i balansirati među svim tim interesima

Ključne riječi

Komentara 20

IM
imalinadezanas
15:32 02.06.2021.

Nema problema da joj je sef covjek koji je usmrtio dvoje ljudi u prometu?

DU
Deleted user
17:23 02.06.2021.

Čačić največi licemjer među licemjerima.Ubio dvoje ljudi,odsjedil u buksi I sad drugima priča o moralu I gura naprijed ovu seljančicu koja ne zna di je šupĺja.

Avatar Ričard
Ričard
14:50 02.06.2021.

pitaj gazdu oli ca zna o Coningu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije