Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI VIDEO

Članica Živog zida nakon odgode poreza na nekretnine: 'Oprostite što iskačem iz paštete'

Foto: Screenshot
09.08.2017.
u 10:22

Nakon što je premijer Plenković najavio odgodu poreza na nekretnine, Martina Johnson Županić objavila je novi video

Jučer je premijer Andrej Plenković najavio odgodu poreza na nekretnine koji je izazvao buru u javnosti i protiv kojeg je udruga Lipa sakupila preko 150 000 potpisa.

Članica Živog zida i bivša kandidatkinja popularnog kulinarskog showa Masterchef, Martina Johnson Županić, objavila je novi video.

Johnson Županić je prošlih dana preko Facebook-a pozivala ljude na bunt protiv poreza na nekretnine i njezin video pregledalo je preko 700 000 ljudi, a sad je odlučila snimiti novi.

- Oprostite što iskačem iz pašteta i zatrpavam vam inboxe, ali nastavit ću i dalje. Hvala vam svima što ste se educirali kako sam vam i rekla, što ste se pobunili i što ste sherali. Sada moramo nastaviti dalje do referenduma, rekla je Johnson Županić

Dodala je kako je porez na nekretnine "krađa imovine, neovisno o tome je li nekretnina naslijeđena, kupljena, uređena ili zapuštena."

- Kad sam vidjela Plenkovićevu objavu, laknulo mi je. Oprostite što vam ne mogu svima odgovoriti u inbox, ali jednostavno ne stignem. Pratite i dalje, ja ću nastaviti pričati na Facebook dok se god taj štetni zakon ne ukine. Pratite, sherajte, postoje grupe koje se bave ovim štetnim porezom, poručila je Johnson Županić.

Komentara 23

AR
Artukovic
10:48 09.08.2017.

Bravo....sad ti tajo nece platiti porez na one dvije kuce sa po 6 apartmana u Srimi kraj Vodica.Kako su ljudi glupi.Pa nelaje pas radi sela vec sto je njega strah.

AL
alf
11:07 09.08.2017.

Treba dati vlast u ruke Mostu, drzava bi propasti u dva tjedna.

HR
hr76
11:11 09.08.2017.

Nemojte se ponašati po principu ako ja nemam kravu, nek i susjedu crkne. U ovome moramo biti zajedno, jer sa svakim novim porezom, na kraju smo svi siromašniji. A da ne spominjem da smo i bez ovog poreza porezno najopterećeniji u Europi. Pa prilikom svake kupnje petinu iznosa poklanjate iz već debelo oporezovane plaće. Moramo biti gospodari svoje zemlje, a ne sluge, za to se nismo borili!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije