Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
knjiga od koje mnogi strepe
Povratak na članak

Martina Dalić: U rujnu ću objaviti istinu o Agrokoru

Knjigom koju planira objaviti sredinom rujna M. Dalić nastojat će raščistiti svoju poziciju jer smatra da je napravila odličan posao

Komentari 38

GV
golub Vaso
12:50 24.08.2018.

koju verziju istine

VL
DR
drugPlenky
14:04 24.08.2018.

Znači USKOKu nije sve rekla, a da je oni pozovu da dopuni iskaz

VL
AM
AMD------------------------
13:09 24.08.2018.

lice joj zraci istinom ,dobrotom,kao kod divljih zivotinja u razvlacenju plijena.

VL
Avatar Adolf
Adolf
13:04 24.08.2018.

Do sad smo slušali laži a sad će nam objaviti istinu. Istinu o laži ili lažnu istinu??????????????

VL
Avatar tipiš
tipiš
15:06 24.08.2018.

Murganicka, Ramljak, Maric, Grabi Kitarovic , Dalicka i sada Plenkovic, najzornije do sada su demnostrirali svu mizeriju, jad, bijedu djelovanja im, nekompetenost, neprofesionalnost, nemoralnost i maligni voluntarizma Vlade im, ministrstava im i vlastih im habitusa homo politicus-a balcanicus-a i homoo sapiensa.............. Bježi i spašavaj se, tko može! Ostalima, pomozi Bože! Jer Hrvatska teško da više može izaci iz te kriminalne, zlocinacke i mafijaške lože. - Sve to što se sada dogada u Agrokoru je Hrvatska javnost,( borci za istinu) prognozirala odmah cim je bilo jasno da vlada donosi Lex Agrokor i gura neke svoje ljude kao što je Ante Ramljak za nekakvog povjerenika...................perfektno je svima bilo jasno da se ništa pametno napraviti nece...Politicki igrokaz da se pod izlikom spašavanja radnih mjesta izvuce iz Agrokora još šta se izvuci može i zataška cim više kriminala koji se godinama tamo odvijao.....Bice da ce biti po Rojsovoj: "'ko je jamio-jamio". Bumo vidli što ce lešinari reci.

VL
PR
prajdali100
14:07 24.08.2018.

Pun nam je više Kufer i tebe !!! Hebi se, objavljuj što god hoćeš.

VL
Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
13:13 24.08.2018.

Sama sebe bude optužila ?

VL
RO
rotuutor
13:00 24.08.2018.

Zeff,da li ti za njih crncis?Sumnjam.

VL
Avatar tipiš
tipiš
15:08 24.08.2018.

i Maric ....................je postavljen tu da zamuti vodu i kupi vrijeme Todoricu za traženje izlaza, prepravljanje izvješca, prebacivanje imovine itd?.............prvi potez ministra Zdravka Marica bio je usmjeren na to da tu cinjenicu sakrije od poreznika i sprijeci ovrhu.... Maric je je promijenio pravilnik o statistickim izvješcima o dospjelim, a nenaplacenim potraživanjima, što je potez kojim je išao na ruku Todoricevu koncernu. Maricevom intervencijom rok je pomaknut umjesto na kraj prvoga kvartala, na kraj trecega............... Kako je poznato da je Agrokor bio kljucan u stvaranju nelikvidnosti, s dugom dobavljacima od gotovo 17 milijardi kuna, jasno je da je time odgoden ulazak njihovih dugova prema dobavljacima u bazu.

VL
AE
Aedes2017
12:49 24.08.2018.

Tko i što je radio u i oko Agrokora tek će se doznati.Każu da su spasili državu i sl. debilane.Do danas Agrokor nije platio1. kune poreza ,davanja iz..na,kredita kamata ,ovrha,presuda.. n i š t a ! Kada krenu normalno poslovati tada neka i Dalić i Plenković govore o,, velikom ,, uspjehu.

VL
K1
_kamocemo_1_1_1
14:45 24.08.2018.

bosanci jeste zadovoljni ??.......... Dalicki ostaju kuce, stanovi i lova na banki, Ramljaku I ekipi milijuni savjetodavnih honorara, gazda I dalje uziva u Londonu, Plenki je i dalje premijer a Titanic I dalje tone. Nista se nista promjenilo nije.............institucije i i sudovi i dalje ne rade svoj posao... ...eeeeee, Da smo uredjena, pravna država, da imamo pravo tužiteljstvo i pravo pravosudje........... oduzeti joj svu imovinu i njoj i njezinom suprugu koji uništava inu i cijelom potomstvu.... nakon zatvora potjerati iz Hrvatske .... to je jedina pravedna kazna i to jedino njih boli

VL
NE
nekiizpule
14:06 24.08.2018.

Sad bu jos i knjigu pisala pa da ofce kupuju... Da si ona lijepo zaradi jos malo sa strane... Jer, naravno, nije bilo dosta...

VL
VE
veseljak
13:15 24.08.2018.

Gospodjo Dalic, vi znate da vas prava istina sve vodi u zatvor( u pravnoj drzavi).Tko jednom laze ,tome se ne vjeruje ni kad istinu govori. A vi svi oko Plenkovica kao i on ste lagali narodu!

VL
RI
rightside
14:07 24.08.2018.

vise od 6 mjeseci ovdje tupim da je plenkovica trebalo vec smjenit, da ce nanest stetu ne samo stranci nego i drzavi,,i evo pokazalo se da sam bio u pravu,!!! dakle,sad je na potezu stranka, ali i saborska vecina ili manjina koja ce izglasat nepovjerenje i plenkovicu, i par njegovih poslusnika,,i nek idu u kompetu,,)))

VL
VP
viviana patrizzia
13:47 24.08.2018.

Trebala se istinito izjasniti odmah . Sada je nevjerodostojna i pokakana !

VL
Avatar tipiš
tipiš
14:55 24.08.2018.

Dalic zaraduje 17 tisuca kuna kao potpredsjednica vlade i ministrica gospodarstva, a njen suprug, kako je napisala u imovinskoj kartici, zaraduje nula kuna u Ini. ......................... Sad da je ovo prava, a ne tek slucajna toalet-država, njoj bi se ispitalatala sva ta nekretnina i tražilo da objasni kako ih je stekla........Njezina imovinska kartica pokazuje da, zajedno sa suprugom, Nikom Dalicem, raspolaže stanom od 140 kvadrata u Zagrebu s garažom koji je vrijedan gotovo dva i pol milijuna kuna. Dalicka s mužem posjeduje i kucu na moru, u Petrcanima kod Zadra, cija je površina 240 cetvornih metara, a njenu je vrijednost procijenila na tri i pol milijuna kuna. No, to nije sve od nekretnina. Dalici u Petrcanima imaju i dva zemljišta koja zajedno vrijede gotovo 800 tisuca kuna, a u vlasništvu su Dalickina supruga. Posjeduju i automobil Nisan Juke, vrijedan za njih skromnih 100,000 kuna, ali i kolekciju umjetnina vrijednu 30 tisuca kuna. No posebna zanimljivost krije se u dijelu imovinske kartice rezerviranom za štednju. Dalicka sa suprugom ima uštedenih 72.650,00 eura i 445.791,00 kuna, što zajedno iznosi gotovo milijun kuna......

VL
Avatar MK
MK
13:39 24.08.2018.

Od Rujna samo jos istina - jooj-jooj-jooj - tu netko stvarno misli da su ljudi budale... U Rujnu izlazi pokusaj opravdavanja svih lazi i obmana koje su isplivale na vidjelo! ...Spustanje Ratinga, pripremane Martine Dalic za bilo ciju Vladu (SDP-ovu ili HDZ-ovu ko god pobjedi - ili veliku koaliciju) preko "Pametno", sinkroniziranje "financijskog kraha Agrokora" i "kaznenog progona Todorica" (gdje je kauzalitet?), temperiranje filma "GAZDA", aktiviranje BORG-ovaca, proguravanje Lex-Otmi-Raspodjeli, obmana vladajucih i oporbenih zastupnika Sabora od strane ministrice i premijera itd. - sve je to u nazad gledano u tancine isplanirano (neki su samo funktionirali - drugi su znali za koji plan rade)... Ko jos vjeruje u Ramljakuvu procjenu stanja "aktive i pasive"? Vjerojatno su dugovanja "precijenjena" a imovina "podcijenjena" - ako se dobro sjecam i PWC je odbio preuzet odgovornost za tu javnosti prezentiranu procijenu... U Svibnju 2017 Ramljak obavjestava javnost da je bilancirani dug Agrokora 40,4 milijardi kuna - no da je jos pronasao 6.7 milijardi kuna nebilanciranog duga od kojeg se za 3 milijardi nezna o cemu se radi - U Studenome 2017 Ramljak onda ipak opet govori o 41,2 milijardi kuna duga (gdje je nstalo ovih 6.7 milijardi duga kojih je izmislio da napuha dramu?)... Zar su tih 6.7 milijardi izmisljenog duga fama koja je mozda i prije Svibnja cirkulirala kuloarima - i koja je dovela do snizavanja raitinga Agrokora? Sve polako postaje jasnije...

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:20 24.08.2018.

kako sam spriječila da Rusi postanu najveći zamljoposjednici Hrvatske

VL
BI
binki
15:44 24.08.2018.

I kaj ??? Napisat češ da su HDZ lopovi?? Pa tko ima gram mozga to zna već 20 godina. A idiotima i hdz trolovima je tako svejedno.

VL
TT
TTjac
21:22 24.08.2018.

Istinu? Pa imala je prigodu govoriti istinu, ali nije joj išlo. Istinu da je sudjelovala u otimanju privatnog vlasništva i poklanjanje istog Rusima, uz izbijanje milijardi hrvatskim firmama. Genijalno, sad će Srbi uz pomoć velikog medvjeda zavladati maloprodajom i prehrambenom idustrijom od Triglava do Vardara. Dobit će sve resurse, proizvodnju će preseliti u Srbiju i Bosnu i odosmo mi u p.m. Šah mat u tri poteza. I sve to samo da napuni svoje džepove, a Hrvatsku ko jebe. Sve ćemo svaliti na Todorića i zdravo. Proklet bio dan kad su u barakama NK Borac krivousti general i ostali lopovi osnovali kradeze! Te barake treba spaliti i raskužiti cijelo područje.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.