Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duga potraga

Martića likvidirao za 100.000 eura da mu uzme klub?

ubojstvo,pero martić
09.07.2013.
u 17:50

Damir Handanović (33) osumnjičen je da je na zločin nagovorio Davora Čizmoka

Damir Handanović zvani Prcko (33) angažirao je, sumnja se, Davora Čizmoka (33) da likvidira poduzetnika Peru Martića (38). Jadranka Modrić (26) bila je slučajna žrtva. Zatekla se s Martićem u garsonijeri nekadašnjeg hotela Turist u Osijeku u noći sa 27. na 28. ožujka 2004. Dvojac je od ponedjeljka u istražnom zatvoru.

lmali nepune 24 godine

Punih devet godina odmotavalo se klupko koje je dovelo do naručitelja i ubojice. Martić i Jadranka posljednji su put viđeni te subote oko 22 sata, kada su odlazili iz njegova Automat cluba City, nadomak hotelu Turist. Čizmok je, pak, bio zaposlenik Cityja. Handanović je, neslužbeno doznajemo, u klubu nagomilao kockarske dugove. Usto, namjeravao ga je i preuzeti, ali navodno putem treće osobe.

Vrbovao je stoga, sumnjiči se, Čizmoka da u Martića ispali smrtonosne hice. Koliko mu je novca obećao, istražitelji ne znaju točno. Svota od 100.000 eura spominje se u kuloarima. Predujam mu je izbrojio čim je “kimnuo” za pristanak. Riječ je, navodno, o dvadesetak tisuća eura. Obojica su tada imala nepune 24 godine.

Ubojica je u poduzetnika ispalio pet hitaca, a u ženu jedan. Ustrijelio je Jadranku da bi zataškao zločin.

Krvavi se obračun zbio nasuprot zgradi PU osječko-baranjske i u blizini autobusnog te željezničkog kolodvora. “Odrađen” je u potpunoj tišini. Nitko ništa nije čuo. Kada su točno ubijeni, u početku se nije znalo. Smrt je nastupila između tri i devet sati ujutro, no tijela su pronađena tek oko 14.30 sati.

Sumnja u prostituciju

Čelnici policije nisu nikakve detalje htjeli otkriti iako su sazvali izvanrednu konferenciju za medije. Davor Čizmok, doznajemo, radi u Beogradu pa su ga “zgrabili” kada je u ponedjeljak ušao u Hrvatsku.

Handanović je osumnjičen i za međunarodnu prostituciju. Dvije je žene iz Srbije, vjeruje se, “angažirao”, prevezao do lovačkog doma u Baranji i dogovorio “posao”. Poznat je policiji, ali nikada nije osuđivan. U izbornoj je noći slavio u stožeru novog osječkog gradonačelnika Ivice Vrkića. Gradonačelnik to nije želio komentirati.

>> Uhvatili ubojicu koji je u tišini likvidirao biznismena i djevojku

Komentara 1

MI
miki45
18:08 17.10.2017.

PA ta je cjena ok samo to nije dug nego otimacina---------to ne odobravam ---- ali kod duga ako nemas druge sanse isto 100 pa neka krepa jebes novac ali nece te vici za nos sa svojim advokaticima i sudcima koji su korumpirani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije