Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESUDA

Pet godina i dva mjeseca zbog pokušaja ubojstva čakovečke poduzetnice

Marko Taradi (u sredini)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
20.04.2016.
u 14:52

Taradi se branio da mu je sve namjestio poduzetnik Miljenko Crnčec

Marko Taradi (32) iz Čakovca osuđen je danas nepravomoćno na jedinstvenu kaznu zatvora od pet godina i dva mjeseca zbog pokušaja ubojstva poznate međimurske poduzetnice Nikoline Babić i dovođenje u opasnost njezina sina.

Županijski sud u Varaždinu oslobodio ga je optužbe da je u dvorištu sestre N. Babić postavio eksplozivnu napravu koja je teško ozlijedila radnika koji je održavao zelenilo. Taradija je osuđen jer je  početkom svibnja 2008. u Ulici Mate Lovraka iz pištolja "Crvena zastava" ispalio dva metka u automobil koji je vozila N. Babić, a s njom je u vozilu bio i trogodišnji sin. Srećom, meci ih nisu pogodili.

Taradi se branio da mu je sve namjestio poduzetnik Miljenko Crnčec koji je počinio samoubojstvo dva dana nakon Taradijeva uhićenja.

>> Crni Kukec: DNK na pištolju i trag na pismu mi je smjestio Crnčec

Komentara 3

HO
Hoch03
15:54 20.04.2016.

Smjestio si ti sebe tamo gdje ti je mjesto.. nadam se bez skracenja robije.

RO
RonyVBK
09:19 21.04.2016.

....5 godina i 2 mjeseca zbog POKUŠAJA, a ovi manijaci na cesti ni godinu zbog POČINJENOG ubojstva....tko je tu lud????

MR
mrkiii
17:49 24.04.2016.

Dva ista policajca sa dve različite odore,to jedino može biti u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije