Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O NOVIM MJERAMA

Markotić: Ako nećemo sve ovo poštivati, moramo računati na još strože mjere

Šibenik: Od danas je obavezno nošenje maski u trgovinama
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
13.07.2020.
u 08:28

Od danas je u zatvorenim prostorima, trgovačkim centrima, svim uslužnim djelatnostima obavezno nošenje maski, rekla je Markotić.

Prof.dr.sc. Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", u emisiji Dobro jutro Hrvatska na HRT-u kazala je kako su danas nastupile nove mjere.

- Od danas je u zatvorenim prostorima, trgovačkim centrima, svim uslužnim djelatnostima obavezno nošenje maski. Isto tako sve ono što smo govorili, distanca i higijena, tri stvari koje su iznimno bitne jednostavne i ne mogu biti jeftinije, a vrlo su uspješne za održavanje jednog normalnog stanja - rekla je Markotić.

Dodala je kako moramo računati na strože mjere ako ne budemo to prakticirali.

- Ako budemo to sve poštivali, možemo prakticirati novi normalni život, ako ne budemo prakticirali, moramo računati na još strože mjere - naglasila je Markotić.

Komentara 30

Avatar abakus
abakus
08:40 13.07.2020.

Nije to novo normalno nego je nenormalno. I ne - ja sigurno brnjicu neću nositi, kao ni članovi moje obitelji. Odbijam! Pa ti donosi strože mjere, nema problema. Dapače: Samo naprijed! I policijski sat uvedi. Možda se ljudi konačno trgnu nakon toga.

GE
Gensoman1000
08:31 13.07.2020.

Novo normalno ni po cemu nije normalno.

KO
komunikolog
08:31 13.07.2020.

Moraju li hadezeovci poštivati ova pravila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije