Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži konkretne rezultate
Povratak na članak

Markel: Situacija u Njemačkoj je dramatična, četvrti val našu zemlju pogađa punom snagom

Merkel, koja obnaša funkciju kancelarke do inauguracije nove vlade, od sutrašnjeg sastanka očekuje uvođenje indeksa opterećenosti bolnica kao novi indikator za uvođenje mjera

Komentari 9

MU
Mulj
17:14 17.11.2021.

Ovo se itekako tiče cijepljenih, ne samo gledano sa strane svijesti i savjesti, već i iz razloga što njihova covid potvrda ima rok trajanja, danas godinu, a sutra već možda šest mjeseci, što kada istekne, a vi ne želite novu dozu prava na rad i kretanje, na normalan život? Ako želite povratak u staro normalno onda nikako ne možete podržavati novo “normalno”, pokoravajući se svim zahtjevima nove nehumane normalnosti. Prihvaćanjem covid potvrda vi prestajete biti slobodan čovjek, vaša sloboda i vaša prava postaju uvjetovani, danas cjepivima, a sutra tko zna čime. Sjećate se, sve je počelo sa “ova dva tjedna su ključna”, a sad vas traže da se odreknete prava na kretanje i rad, prava na tjelesnu autonomiju, život! Stvarno vjerujete da će tu stati? Ne neće, nakon vas oni dolaze po vašu djecu!

VL
GE
genadij
17:16 17.11.2021.

Cjepivo je roba poput HTV pretplate: mora se prodat da bi skorojevići živjeli u luxuzu. Nemožeš si pomoći što ta roba ne valja ili ju ne koristiš.

VL
YE
yelloman
17:11 17.11.2021.

Merkel je izgubila izbore odavno. Absurdno je da ona danas odlucuje o bilo cemu

VL
AN
ante555
09:06 18.11.2021.

Epidemija raste a gotovo se svi cjepili, tko je tu lud

VL
DU
Deleted user
20:01 17.11.2021.

Angela daj više odi u ropotarnicu povijesti. Tolko cijepljenih i ništa. Kaj sad ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.