Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveća kriza Facebooka
Povratak na članak

'Najbolji način za ostvarivanje Zuckerbergove ambicije postao je odlazak'

Facebook je "stvoren kako bi približio ljude", hvalio se još u siječnju mladi milijarder koji je tvrtku osnovao prije 14 godina

Komentari 9

KO
koraknaprijed
10:52 24.03.2018.

FB se mora zatvoriti i zabrniti,to je najveća manipulacija ljudskih mozgova i ljudskih prava u povijesti čovječanstva.

VL
Avatar superhik74
superhik74
11:42 24.03.2018.

Facebook je stvoren kako bi priblizio ljude...priblizio komu... priblizio NSA i CIA, odnosno iskoristio ljudsku glupost da sami sebe spijuniraju i iznose detalje vlastitog zivota velikom bratu koji mora imati sve pod nadzorom. Sada je ono sto su pametni odavno znali tek izislo na vidjelo.

VL
Avatar abcd
abcd
11:31 24.03.2018.

Izgubila im miljenica Killary, da je dobila sada bi FB na sva usta hvalili.

VL
JO
Joel
03:54 25.03.2018.

Fejsbuk je platforma za besplatno prikupljanje podataka. Čudesan uspjeh ove genijalne ideje treba pripisati samim žrtvama (ljudima, koji tu hoće da se ne-uživo "približavaju"), koje dobrovoljno opisuju sve svoje privatne stvari i privatnost svojih najbližih rodjaka i prijatelja. Kompjutori rade ostatak posla, takodje besplatno.

VL
DU
Deleted user
21:23 24.03.2018.

sad se svi cude ko magarac svom ... a oduvjek je tako ako onima na vlasti nedozvolis ulaz na tvoju "platform" ma kakva bila bit ces unisten, koliko takvih independent platformi ima jel se nrtko sjeca blackberry, nisu nsa dalii unutra I prvo je ceo nagrabao,( a us presidente je upotrebljavao blackberry a ne ifone zato sto je bio siguran, mada je imao lovu nisu mu dali da kupi hokeyaski tim a na kraju su ga odhebali 100% I uzeli mu blackberry

VL
PI
PiratiSnebesa
20:16 24.03.2018.

Facebook je savršen alat za prave majstore, vrhunac prave demokracije i slobode riječi, vjesnik novog doba, normalno da se mrtvaci bune jer im remeti vječni san u živom paklu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.