Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Marjan Šarec – nova zvijezda slovenske politike

Slovensko Delo nedavno je objavilo anketu kako je Lista Marjana Šarca (LMS) izbila na prvo mjesto u ispitivanjima slovenskog javnog mišljenja šest mjeseci prije parlamentarnih izbora.

Komentari 8

CR
crocro
21:51 06.01.2018.

Ovaj ballanski Janez je već ostavio komentar dok su još bio u uredništvu. Kako samo sa strepnjom slovenci prate svoj poraz. Gaće im se tresu od brzine implementacije. Toliko žure da su se već na prvom zavoju strovalili u provaliju. Jer ako implementaciju ne provedu do izbora, cijela vrhuška pada. Kako pred narodm reći da srljaju u propast i kako narodu reći da Hrvati ne daju ono što je oduvijek bilo njihovo. Zato je cijela dežela u izvanrednom stanju a napetost se nožem može rezati, sekunde, minute, dani i mjeseci prolaze. I kako dani prolaze tim više i prije će Hrvati biti svoj na svome i kao i do sada jedriti vanka po svojemu. Slovenci samo budite strpljivi i smireni, ne dajte da vam mašta buja nije vam dobro za zdravlje, nemojte se žuriti, sve ćete ionako svojemu narodu morati objasniti polako. A poslije će te jedriti svoj na svome do crte sredine zaljeva. A Hrvati svoj na svome vanka na otvoreno svoje.

VL
MI
miki45
09:20 07.01.2018.

pa kada hrvatska nista ne preduzima ili nije preduzela kada su gradili po hrvatskom teritoriju mlakonje hrvatski svi rade sto hoce

VL
Avatar Maribor
Maribor
19:55 06.01.2018.

Marjan Šarec nije niš posebno među europskim susjedima jer tamo su zvijezde jedrilicar po novom svome van prema otvorenom Vasilij Žbogar i pedantni inšpektor i policajci koji marljivo pisu kazne u Piranskom zaljevu i pune državni buđet cim savjesni granicni organi na Schengensko - Balkanskoj granici uhvate picinitelje.

VL
MY
myung22
22:34 06.01.2018.

Crocro@ toliko si "pametan" da ti škodi. Ponekad je dobro uzeti knjigu ili net u ruke i malo se obrazovati. Oduvijek vaše? Buahahaha. Da niste imali Tita.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.