Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA HAC-REMORKER
Povratak na članak

Crnjak: Bio sam predsjednik uprave, a Mikulićeva tajnica odbila mi je dati dokumentaciju koju sam tražio

Istaknuo je da je nezabilježeno da tajnica odbije dati traženu dokumentaciju predsjedniku uprave.

Komentari 2

DR
droza
17:33 07.12.2017.

Citat: "Kazao je i da on nema nikakvih saznanja o izvlačenju novca iz cestarskih tvrtki za što se Kalmeta, Livaković, Mikulić i ostali terete. " Dakle, vrlo pozorno sam pratio svaki objavljeni članak vezan uz ovo suđenje, a barem do sada, niti jedan svjedok tužiteljstva, nije u svome iskazu iznio apsolutno ništa što bi išlo u prilog optužnice protiv Kalmete. Bilo je naime i nekoliko svjedoka koji su govorili o modusima izvlačenja i pranja novca, ali niti jedan izrijekom nije naveo, niti ima saznanja o tome da je novac završavao u Kalmetinim džepovima.

VL
MI
miki45
08:11 08.12.2017.

Kalmeta sebi uzimao i njima mrvicu dao

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.