Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U KUTINI

Marinina majka: Žalila se da je iscrpljena i da joj je teško

Policija kod Kutine
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/5
11.10.2017.
u 22:05

Marina Šelaj nije iza sebe ostavila oproštajno pismo, no obitelj misli da ju je slomilo to što joj se suprugu vratila teška bolest

Obitelj je mjesto gdje počinje život, a ljubav nikada ne prestaje – piše, na engleskom jeziku, na naslovnoj fotografiji Facebook-profila Kutinčanke Marine Šelaj (29) čije je tijelo, s tijelima njezine djece Magdalene (5) i Tina (1,5 godina) pronađeno u utorak ujutro u zapaljenom automobilu u prigradskom kutinskom naselju Husain. U godinu dana, otkad je tu sliku stavila na Facebook, njezin se život očito potpuno promijenio.

Svjesno odlučila

Policija i istražitelji i dalje čekaju rezultate dodatnih vještačenja kako bi se utvrdile sve okolnosti smrti majke i djece, a odgovore čeka i suprug i otac Dario Šelaj (35) i njegova obitelj, kao i roditelji preminule Marine, koji su u jednom trenutku izgubili i kćer jedinicu i unuke. Sve što je do sada poznato upućuje na to da je Marina svjesno odlučila napustiti ovaj svijet, te da je pri tome, osim sebe, odlučila ubiti i djecu. Ostavljena kuverta s novcem na poslu, naslovljena na Darija, te sama lokacija na kojoj su tijela pronađena, a koju mogu znati samo mještani Husaina, gdje je Marina rođena i gdje je odrasla, upućuju na to da je sve vjerojatno isplanirala. Okidač bi mogao biti teška bolest koja se vratila suprugu Dariju i zbog koje je primao kemoterapiju.

Policija kod Kutine
1/6

– Kći mi je rekla nedavno, kad je dovela mi djecu na čuvanje, da joj je jako teško, da ne može više, da nema snage. Da je iscrpljena i umorna, da je dovedena do ruba nakon što se njezinu suprugu tumor na mozgu vratio. No, na ovako nešto nitko nije pomišljao – kaže Marinina majka.

Skromno živjeli

Zbog bolesti supruga i obiteljska je građevinska tvrtka dospjela u probleme. Dario već tri i pol godine ne radi, jer zbog bolesti nije mogao, a kad se bolest vratila, Marina je pronašla posao u računovodstvenoj tvrtki smještenoj u hotelu Kutina. Bilo joj je to, uz brigu o kući, djeci i bolesnom suprugu, dodatno opterećenje, smatraju njezini roditelji.

– Do tada su skromno živjeli zbog svih tih okolnosti. Pomagali smo im svi, i mi i Darijevi roditelji. Unuci su bili prekrasni, radovali smo im se, još ne možemo vjerovati da nikoga više nema – kaže Marinina majka.

Susjedi i prijatelji imaju samo riječi hvale za mladi bračni par. U braku su bili šest godina, a nitko od onih koji su je poznavali nije primijetio promjene u Marininu ponašanju. Nedavno je 30. rujna, na Facebooku napisala “Ponosna mama dva lidlića”, i strastveno je sudjelovala u raspravi na tu temu.

Što je dovelo do toga da u ponedjeljak, 9. listopada, nakon posla, uzme djecu i bez ikakvih najava ih odveze do izvora u šumi Staro brdo u Husainu, pitanje je, za sada, bez odgovora. Još uvijek nisu poznate ni sve okolnosti smrti. Neslužbeno se spominje da je u spaljenom automobilu pronađena i plinska boca, no službene potvrde toga nema. Oproštajnog pisma također nema. Sprovod obitelj još ne može planirati jer nije, do jučer popodne, bila završena obdukcija, a njome bi se trebalo utvrditi točno vrijeme i uzrok smrti.

Komentara 1

NA
narcis660
23:30 11.10.2017.

Na ovako nesto samo kamen ne proplace!!!Laka vam crna zemlja i pocivali u miru......a tko smo mi da sudimo!!!Tuga i zalost da nemoze biti veca za one koji ostaju iza njih!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije