Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinutost
Povratak na članak

Marine Le Pen protivi se dolasku migranata s broda Aquarius

Naravno da mi je drago da su živi i zdravi. Ali sam iznimno zabrinuta, čula sam premijera da je rekao da će dio njih doći u Francusku

Komentari 19

RM
ruzica_mario
19:26 17.06.2018.

zasto ne idu u s.arabiju ili emirate kod svoje brace muslimana? ili ih mozda oni ne zele primit?

VL
RI
rightside
19:37 17.06.2018.

IMA ZENA PRAVO, POTPUNO PRAVO,,nek idu "svojima" no vec se zna da "njihove "ne zanimaju protuhe i kojekakvi muljatori,,)))))

VL
MI
midea
20:23 17.06.2018.

sve brodove vratiti na njihovu obalu !

VL
DU
Deleted user
08:54 18.06.2018.

Orban, Le Pen, Kurz, njemački AfD, Slovaci i Poljaci su zadnji bastion razuma u Europi!

VL
AA
aabbcc
20:58 17.06.2018.

Vazno je da je poslodavac uredno registrovao liniju za prevoz putnika, emigranata i njega niko nista ne smije pitati a ni brod mu zaplijeniti.

VL
NE
nevjerujženikojalaže
08:35 18.06.2018.

nisam čuo još da se ratuje u alžiru, maroku.. prvo su bile izbjeglice, sada su migranti, što je sljedeće ? po čijem nalogu i s kojom pričom se ti ljudi dovode u europu ?

VL
KI
kit1772
03:05 18.06.2018.

gotovo svakodnevni problemi ozbiljne prirode sa ilegalnim migrantima daju joj za pravo da ovako misli. statistika ovih ilegalaca je stvarno porazavajuca, od naglog porasta kriminala, velike nezaposlenosti, povecanja terorizma u evropi, velikog broja onih koji nemaju sanse za dobivanje azila niti u jednoj zemlji iz evrope, neasimiliacija (citaj stvaranje getoa), do ogromnog pritiska na ekonomije zemalja koje ih prime, p[osve je jasno da je otvaranje granica svakojakim ne samo opasno nego i potpuno neekonomicno. najveci problem je sto nece biti problem samo sa njima nego i sa njihovom djecom (cak i onom kaja su rodjena na zapadu) i rodbinom koja po obicaju se ne prilaodjavaju sredini a koji onda dolaze za njima. Najveci problem i dalje ostaje da elita nista ne radi u vezi toga, nego laze narod o pravim brojkama i problemima. tipican primjer je danasnji napad nozem u francuskoj gdje zena ubada nozem ljude u prodavnici, vice alah uekber, as onda prva izjava policije govori kako nemaju podataka o zeni da je tek istrazuju ali da je ona vjerovatno mentalni bolesnik. pa kako svi do jednoga koji ubijaju ljude i vicu alah u isto virjeme su mentalni bolesnici, i kako da su to oni to vec zakljucili kad sami priznaju da ne znaju jos nista o njoj. daj molim. te je problem to zataskavanje i prikrivanje pravih problema. pa pogledajmo samo sta se desilo u Bihacu i sta se desava. pa mladic je izboden na ulici kradje su svakodnevne provale u kuce. pa zar takve da evropa prima i kome je to cilj

VL
AA
aabbcc
23:06 18.06.2018.

Vazno je da vlasniici brodova nemaju sankcije i dobro zarade na divljoj neregistrovanoj liniji. Ma nisu to ribari u vali pa da se smiju kaznjavati !

VL
Avatar Jean-Michel Nicolier
Jean-Michel Nicolier
08:59 11.08.2018.

Arapske zemlje ih neće, jer znaju da su među njima 90% muškaraca (extremista), a EU žele svakako destabilirati, a najbolji način za to su "izbjeglice"

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
06:38 18.06.2018.

Tko nju vise slusa. Biraci su izabrali.

VL
Avatar IgorBr
IgorBr
21:20 17.06.2018.

jako je važno da se prenese mišljenje ovih serijskih i vječnih gubitnika izbora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.