Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUZBIJANJE POSKUPLJENJA
Povratak na članak

Marijana Petir: 'Trgovački lanci ponašali su se licemjerno'

Saborska zastupnica Marijana Petir izjasnila se o poskupljenju i njegovim uzrocima te svojem viđenju mjera Zakona o zabrani nepoštenih trgovačkih praksi

Komentari 8

DU
Deleted user
06:32 23.01.2023.

zastupnica prica nebuloze o stranim trgovavkim lancima ...najveci trgovacki lanac kao i sve ostalo vodstva politika rh kao na pladnju su dali strancima u bescijenje...zasto...zato sto nikada nismo bili gospodari nego sluge...a kada smo mogli gospodariti preusmjerili smo se u u kriminal svih vrsta....

VL
VI
vidum
07:29 23.01.2023.

A da staneš pred ogledalo i zapitaš ga: Ogledalce, ogledalce moje, tko je najlicemjerniji na svijetu?

VL
DU
Deleted user
07:41 23.01.2023.

Sva sreća pa nemamo domaćih trgovačkih lanaca, tako da možemo strance optužiti! Ukoliko u Konzumu pronađete povećanje cijena to vam je ruska agresija! Dobro je i što smo INA-u prodali, jer da nismo nama bi Škugor napravio štete od 3 3 milijarde kuna, ovako je samo Mađarima maznuo! Idemo dalje, treba samo raditi pametno!

VL
GO
goran2hr
11:25 23.01.2023.

Uobičajeno isprazno. Ono, ošini po svima mrskim trgovačkim lancima i pokupi političke bodove. Zanimljivije bi bilo znati, zašto podržava HDZSDSS koaliciju i njeno protunarodno i antikršćansko djelovanje? Ili zašto je glasala za zakon o elektroničkim medijima u kojem se nalaze i rodne ideologije? Pa na kraju, čija je bila ideja, njena ponovna neuspješna kandidatura za EU parlament, gdje je uzela taman toliko glasova desnice, da u EU parlament uđu Fred i Flego?

VL
PA
pax5
21:34 22.01.2023.

Znam da nije povjesničarka,ali na Acino pitanje o tome da nije točno da se nisu hrvati borili izvan Hr.kaže on npr.na podrućju današnje BiH..Mogla mu je bar odgovoriti a koja je bila država na području Bih u 2 sv.ratu,dali je bilo hr naroda tamo...A što se tiče place za zastupnike u EU parlamentu ako ih Hr plaća zašto to ne uskladiti sa primanjima u Hr....???Pa Predsjednik Milanović lijepo reče da tamo sjede trećerazredni zastupnici,pa otkuda njima tolika primanja....To je isto da netko iz trecerazredne lige nogometa dobiva kao Luka Modrić?

VL
PU
Pulchrum
22:37 22.01.2023.

Marijanu za predsjednicu. Divna, svoja, odlučna, jasna, poštena političarka. Osvježenje političke scene

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.