Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Huanita Luksetića
Povratak na članak

Marihuana za liječenje 
mora biti dostupna: 'Sve što smo radili sada je uklonjeno'

Liječnici naglašavaju: konopljino ulje ublažava tegobe, a ne liječi samu bolest

Komentari 17

MA
maxxxx
23:26 29.01.2019.

ok, lik je bolestan i to mu je lijek, ali zašto se svi prave blesavi i zatvaraju oči pred činjenicom da je imao kod sebe 15 kg, što je puno više od osobnih potreba i očito je usput i dilao i zato je osuđen, a ne zbog proizvodnje za osobnu potrebu. u stvari u prvom izvješću policije je pisalo da je kod njega pronađeno 23 kg, ali se 8 negdje izgubilo.

VL
PR
prajdali100
00:16 30.01.2019.

I ne samo za liječenje ! Hi hi hi hi hi

VL
Avatar javorko
javorko
08:35 30.01.2019.

postavimo stvari ovako sto kad bi bila droga legalna?Kupite heroin kokain u konzumu i cemu je problem?Tko hoce drogirati ce se tko nece nece

VL
MI
MirkoKovac
00:30 30.01.2019.

Možda zato što od 15 kg,s njemu izgledno dostupnom "tehnologijom" dobiješ otpilike 1 kg ulja. Skini još malo na specifičnoj težini(ili gustoći ako ti je draže) i dobit ćeš 15-ak injekcija od 50 ml(ako i toliko) Ukoliko biljka sadrži veći udio CBD-a u odnosu na THC može se konzumirati i u relativno većim količinama. Ne treba ni reći da tko zna do kad će uopće biti sposoban sam uzgajati, sušiti, destilirati itd. Jedno je sigurno. Koliko god da ima, treba mu do kraja života. A i tad ulje itekako pomaže da odeš mirnije. Da sam barem imao vremena i sam nešto posaditi za nju. Probaj u algoritam tvog mozga uz "dilanje" dodati, osim marihuane, i radna mjesta, glasove, mlade ljude u odlasku i još puno toga. Možda više nećeš otvarati oči kad je očito neumjesno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.