Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krediti u švicarcima
Povratak na članak

Marić, Šprlje i Orešković sutra se sastaju s predstavnicima Udruge Franak

Ministar Marić osvrnuo se i na navodnu utaju poreza koja se pripisuje ministru branitelja Miju Crnoji te rekao da ne zna dovoljno o slučaju da bi ga komentirao, jednako kao što ne zna provodi li Porezna uprava nadzor nad Crnojom

Komentari 1

Avatar germanikus
germanikus
18:36 26.01.2016.

Jadni dužnici u CHF..na vlast došli kriminalci i sociopati tako da je ishod već sad poznat!Zakon o konverziji će biti ukinut a par milijuna kuna će kapnuti u nečiji đep!Bankama je jeftinije kupiti novi zakon nego obeštetiti dužnike!Samo ta bankarska ološ i kleptokrati zaboravljaju jednu stvar da je čovjek najopasniji kad ga se stjera u kut i kad nema više izlaza!Živi bili pa vidjeli ali ova priča neće imati miran i sretan ishod!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.