Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE POVEĆANJE PLAĆE
Povratak na članak

Marić o pregovorima sindikata zdravstva: Razgovarat ćemo na konstruktivan način

Pregovarački odbori Vlade i zdravstvenih sindikata sastali su se jutros u Ministarstvu zdravstva kako bi počeli pregovore o povećanju plaća u zdravstvu, nakon što Vlada nije prihvatila povećanje koje je bilo dogovoreno tijekom kolektivnih pregovora u srpnju.

Komentari 19

MM
Marko_Maras
10:25 20.08.2019.

Budžet je ograničen. Da bi se liječnicima dalo, mora se negdje uzeti. Kad bi vlada srezala ili posve ukinula subvencije, koje su ionako najveća nepravda u Hrvatskoj, bilo bi i za više od 7% povećanja plaća.

VL
FE
fefellerunt
17:44 20.08.2019.

Najbolji ministar financija ikada, ali je upao u "loše durštvo" prvo ke pao pod birtijaški lobi ( i one uz taj lobi) pa smanjio poreze birtijašima, nije digao poreze za apartmane i onda sad uipao u zamku povišice plaća parazitimaa na državnom koritu, šteta, a bio je na dobrom putu da državu izvuče iz smeća

VL
PR
Princeza
11:13 20.08.2019.

Marić ❤️

VL
NT
ntblzg
10:56 20.08.2019.

Ukidanjem neograničenog broja agencija ciji direktori imaju veće plaće i beneficije a manju odgovornost od bilo kojeg liječnika i medicinske sestre došlo bi se do finih novaca. Ali nije sve tako jednostavno. I nije u soldima sve. Nepotizam uništava hrvatsko zdravstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.