Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar financija
Povratak na članak

Marić: Nakon odluke o uvođenju eura, slijedi još puno operativno-tehničkog posla

Marić je iznova apostrofirao da kod građana postoji bojazan da će kod zamjene valuta doći do zaokruživanja cijena na više, no i napomenuo da trenutni inflatorni pritisci nemaju ikakve veze s procesom uvođenja eura.

Komentari 1

DU
Deleted user
12:58 27.06.2022.

U samo godinu dana kruh je sa 7 kn otišao na 11 kn, mlijeko sa 5,5 kn na 9 kn, ulje sa 8 kn na 18 kn, benzin sa 9 kn na 14 kn, struja, plin, a sada kada tek uvedu euro.....večina Hrvata postati će teška sirotinja i imati ćemo onih 200 obitelji da nas uvjeravaju kako je u Hrvatkoj odlično i da se nigdje drugdje tako dobro ne živi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.