Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI 2020.

Marić jedno od imena na HDZ-ovoj listi? 'Izbori su prilika za podnošenje računa'

Zagreb: Ministar Marić dolazi u Banske dvore
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
28.05.2020.
u 22:24

Upitan vidi li se kao ministar financija ako Vlada Andreja Plenkovića dobije drugi mandat, odgovorio je: - To ćemo vidjeti. Korak po korak.

Ministar financija Zdravko Marić vjerojatno će se ponovno naći na izbornoj listi HDZ-a, i to kao nezavisni. Povjerenje je u najveću hrvatsku stranku neupitno, kazao je Marić te dodao da idući izbori za sve one koji su obnašali funkcije izvršne vlasti prilika da vide jesu li opravdali povjerenje građana.

- Mislim da povjerenje koje sam dobio i od HDZ-a, ali i od građana na izborima, mislim da sam opravdao. No, smatram da su idući izbori za nas koji smo obnašali funkcije izvršne vlasti, svojevrsno podnošenje računa. Da vidimo jesmo li opravdali to povjerenje -rekao je Marić za RTL Danas te potvrdio da će i dalje biti nezavisni i neće se učlaniti u HDZ. 

Upitan vidi li se kao ministar financija ako Vlada Andreja Plenkovića dobije drugi mandat, odgovorio je: - To ćemo vidjeti. Korak po korak.

 

Ključne riječi

Komentara 2

JF
jfk
10:52 29.05.2020.

Ne mogu HDZu pomoći ni česti nastupi Bere, oni samo mogu odmoći SDPu. Izgubi li SDP dio svojih birača neće oni glasati za HDZ, možda dobije HDZ 2-3 mandata više radi izračuna glasova ali ne više od toga. Uglavnom neće biti moguće nikome skupiti dovoljno mandata za vladati sam ili sa manjim strankama. Što je izvrsno za Hrvatsku.

ST
stefj
23:10 28.05.2020.

Hm, ako ide na listu, onda vjerojatno najbolji čovjek na listama HDZ-a... No, mislim da niti to ne može pomoći HDZ-u. HDZ-u jedino mogu pomoći česti nastupi Bere i nešto ala ovi nastupi Klisovića danas u Otvorenom. To ostavlja dojam da je SDP izgubljen... HDZ je izgubio veliki dio svojih birača, jedina mu je šanda da ovakvim lošim nastupima SDP izgubi i veliki dio svojih...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije