Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ NE DOLAZI U OBZIR

Maras otkrio što misli o koaliciji sa Živim zidom: Ako je moj amigo Pernar iskren...'

Maras i Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
07.05.2018.
u 13:40

U komentarima su ga pitali znači li to da bi on u koaliciju sa Živim zidom, na što je on odgovorio: "Ja bih da SDP dobije izbore, ali s HDZ-om nikada."

Prema posljednjem podacima CRO Demoskopa, treća stranka u Hrvatskoj je Živi zid koji bi, da se održavaju izbori, osvojio 12,7 posto glasova.

To je rast u odnosu na mjesec prije kada su imali 11,2 posto i jasna poruka da bi bez njih teško bilo složiti većinu kada bi uskoro došlo do izvanrednih izbora. 

Upravo zbog toga neki su nagađali kako bi moglo doći do velike koalicije između SDP-a i HDZ-a samo da na vlast ne dođe Živi zid.

SDP-ovac Gordan Maras na Facebooku je iznio svoje viđenje o koaliranju.

– Vidim da bi Ivan Pernar radije u koaliciju sa SDP-om nego s HDZ-om. Ja na koaliciju s HDZ-om nikada ne bih pristao. To znači da bih radije u koaliciju sa ŽZ-om nego s HDZ-om. Znači za koalicijom HDZ-a i SDP-a neće biti potrebe ako je moj amigo iz Sabora iskren – napisao je Maras na Facebooku.

U komentarima su ga pitali znači li to da bi on u koaliciju sa Živim zidom, na što je on odgovorio: "Ja bih da SDP dobije izbore, ali s HDZ-om nikada."

Komentara 17

RK
Rodneral Križičević Rodnik
13:59 07.05.2018.

Nikad ti više Saboru nećeš 'prismrditi'. Nema više Zorana. Poslije ovog mandata ti je "adio, amigo!"

HR
Hrvatska
13:57 07.05.2018.

Iste su pameti ako oni ne mogu zajedno,tko moze drugi?

BL
bluesbob
14:08 07.05.2018.

Marrrasu tvoja dogorijeva a ti još neznaš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije