Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB NA LJEVICI

Maras opleo po nekadašnjem prijatelju Grbinu: 'Odmah treba dati ostavku, ovo je skandal'

Foto: Pixsell
1/3
18.02.2022.
u 12:42

"Jedan čovjek, zbog svoje ambicije, ne smije držati taocima građane, zemlju i svoju stranku", kaže Maras.

Nekadašnji SDP-ov ministar, Gordan Maras, na Facebooku je oštro prozvao predsjednika SDP-a Peđu Grbina nakon što se otkrilo da je Grbin kao saborski zastupnik uzimao naknade za odvojeni život premda sa suprugom živi u Zagrebu.

 

"Ukoliko gleda interes Hrvatske, opozicije i SDP-a, Grbin bi se nakon ovog skandala sa odvojenim životom morao sam maknuti i dati ostavku. Na taj način dati priliku da maknemo HDZ sa vlasti. Neka sjedne i razmisli koliku štetu je napravio vjerodostojnosti opozicije, gdje živi i želi li se uopće dalje baviti politikom.

Jedan čovjek, zbog svoje ambicije, ne smije držati taocima građane, zemlju i svoju stranku. On je sada najjači adut HDZ-a za novi mandat. Hrvatska zaslužuje bolje od Plenkovića, ali bogami i bolje od Grbina! Nadam se da će i netko iz SDP-a pokazat da nismo svi isti i javno osuditi takvo ponašanje. Mada vjeru vraća što puno članova SDP-a lajka i podržava ovaj status", napisao je Maras. 

Podsjetimo, u srpnju prošle godine Maras je izbačen iz SDP-a zajedno s nekolicinom Grbinovih oponenata. Prvo su u lipnju  raspuštene su SDP-ove organizacije u Zagrebu i Slavonskom Brodu te vodstva SDP-a Međimurske županije zbog loših izbornih rezultata i pogoršanih unutarstranačkih odnosa.

Nakon toga je Maras objavio da prvi put u životu izlazi na tržište i otvara tvrtku za konzalting koja će se baviti EU fondovima. 

Komentara 5

DU
Deleted user
12:56 18.02.2022.

e maras, ti si morao otići zbog puno manjih stvari kad su te uhvatili u stranački žrvanj. a peđa se malo sakrio, malo primirio i ne pomišlja na ostavku. 2 i nešto metra, 100+ kg a ni trunke morala, ni grama časti.

DU
Deleted user
13:58 18.02.2022.

A šta reći nego da je licemjerje jedina konstanta naših političara. Kada treba gaditi političkog suparnika, onda su im puna usta velikih riječi. A kada mečka igra u vlastitom dvorištu, pa se za sitne pare blamiraju, e onda komradi u mišju rupu. Sve same moralne vertikale, a ustvari jad i bijeda koja bi se i za besplatni parking prodala.

Avatar Mudlin
Mudlin
15:11 18.02.2022.

Nisam iz teksta skužil sa kim ili čim živi taj geđa. Piše "sa suprugom". Sa svojOm suprugom ili sa svojIm suprugom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije