Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI

Maras ocijenio rezultate SDP-a u Lici katastrofalnim

Zagreb: Na Trgu potpisivana peticija "Stop poskupljenju cijena komunalnog otpada"
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
11.03.2019.
u 13:20

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras ocijenio je u ponedjeljak rezultate SDP-a na prijevremenim izborima za Skupštinu Ličko-senjske županije katastrofalnim dodavši kako će napraviti analizu zašto je do toga došlo

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras ocijenio je u ponedjeljak rezultate SDP-a na prijevremenim izborima za Skupštinu Ličko-senjske županije katastrofalnim dodavši kako će napraviti analizu zašto je do toga došlo.

"Moramo pronaći način da stranka pokuša građanima Hrvatske predstaviti se kao alternativa ovoj katastrofalnoj vlasti. Mi ćemo analizirati zbog čega je došlo do katastrofalnog rezultata u Lici", kazao je Maras na Trgu bana Josipa Jelačića.

Istaknuo je, međutim, da je ponosan na rezultat u Ogulinu te čestitao gradonačelniku Daliboru Domitroviću i građanima Ogulina koji su mu dali podršku ustvrdivši da je SDP-ova gradonačelnika HDZ želio na silu smijeniti.

Na novinarski upit smatra li da ministrica regionalnog razvoja i fondova EU-a Gabrijela Žalac treba podnijeti ostavku nakon što je sudjelovala u prometnoj nesreću u kojoj je nastradalo dijete Maras je odgovorio potvrdno. "Mislim da je to svima jasno, osim premijeru Plenkoviću i ministrici Žalac".

Komentirao je najavu predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca o mogućem napuštanu vladajuće koalicije ocijenivši kako u Hrvatskoj vlada okružje netolerancije, pa u tom smislu razumije brigu Pupovca.

"Nije normalno paliti lutke koje simboliziraju bilo koga, u ovom slučaju njega, i s te strane razumijem njegovu brigu", kazao je Maras dodavši da ga u tom slučaju apsolutno podržava. Na novinarski upit o zabrani mise na Bleiburgu Maras je kazao kako je to "poruka zemlje u kojoj je navodno još desnija vlada nego što je to u Hrvatskoj", ocijenivši to poražavajućim.

"Uvjeren sam da velika većina hrvatskih građana shvaća što je dobro, a što zlo i što je na ponos Hrvatske, a što na sramotu", kazao je Maras izrazivši nadu da će to  "konačno doći do glave i Andreju Plenkoviću".

>>Gordan Maras - Večernji TV

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar imotska115
imotska115
13:30 11.03.2019.

Izgleda da je vama odzvonilo ne samo u Lici nego i u cijeloj Lijepoj Našoj.

Avatar Observer
Observer
13:59 11.03.2019.

Drugu Marasu nije jasno zasto je SDP u Lici dozivio katastrofu pa najavljuje analizu ? Kako bi bilo da angazira psihijatra ?

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
14:08 11.03.2019.

Ako ćete angažirati stručne ljude iz Vrapča da vam naprave analizu onda će ona i imati smisla !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije