Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mr. Nobody'

Manijak opet na Facebooku otvorio profil 'Vinkovačke dro...'

nobody
Facebook schreenshot
Autori: sl/VLM, d.iv/VLM
15.10.2013.
u 09:20

Policija za autorom stranica traga od travnja. Mjesecima maltretira djevojke, ni krive ni dužne, uzimajući fotografije s njihovih profila i optužujući ih za prostituciju.

- Cijena je 250 kuna po satu - stoji ispod slike lijepe mlade djevojke.

- To je preskupo! - piše u komentaru ispod nje.

Autor sramotnih Facebook stranica, koji se predstavlja kao Mr. Nobody i objavljuje ukradene fotografije maloljetnica te ih naziva droljama, ponovno je aktivan. Otvorio je nedavno Facebook stranicu "Vinkovačke drolje II".

- Ekipa, pozdrav! Kao što i sami možete viditi, vratili smo se. Imali smo kratkotrajnu pauzu, no to sad više i nije bitno. Novo što ćemo promijeniti je objava fotografija,drugim riječima uz svaku droljetinu će biti njezin link profila. NEMA GAŠENJA! - objavio je.

Vinkovačka policija za manijakom traga još od travnja. Mjesecima maltretira djevojke, ni krive ni dužne, uzimajući fotografije s njihovih profila i optužujući ih za prostituciju.

Podsjetimo, prije 4 mjeseca Večernji list je raskrinkao navodnog administratora sramotnog profila na Facebooku "Vinkovačke dro..." koji je  priznao sudjelovanje u maltretiranju nesretnih mladih Vinkovčanki čije su se slike pojavljivale na stranici.

>> Raskrinkan "šef" profila "Vinkovačke..." na fejsu

>> Autori grupa su frustrirani, a pokušavaju biti popularni

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije