Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA DNEVNICE
Povratak na članak

Mandatno-imunitetno povjerenstvo skinulo imunitet Tomislavu Sauchi

– Ako netko želi dodatne informacije od DORH-a, mislim da ih mi kao zastupnici možemo dobiti – izjavio je Miroslav Šimić

Komentari 9

ER
Erazmo
12:09 13.04.2017.

Kako licemjerno od SDP-a! Na njih se pravo ne treba primjenjivati?

VL
AM
AMD------------------------
15:39 13.04.2017.

rednost nekih zastupnika u saboru je otvoreno upitna,jedne neredne prozivaju bez dokaza,druge neredne brane pored x vlastorucnih potpisa na neredne radnje.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:22 13.04.2017.

baš to što je još jedna gospođa optužena, je razlog da se tomici skida imunitet. ajmo sad par salvi plakanja, jadanja, uvjeravanja sebe i drugih da tomica to nije mogao napraviti, jer je on dobar, moralan, pošten čovjek. to štoto ga svi koji ga poznaju znaju kao sasvim drugačiju osobu, neka nas ne brine. sud se dočepao jednog manjeg kapitalca, s obzirom na bliskost koju je imao sa zokijem. ali ja vjerujem da će na kraju ispasti ko i sa sanaderom, svi su ga se kao bojali, on je svime upravljao, a kad ono, iza njega svi su sve na svoju ruku radili, skrivali, iznosili, dopisivali, bilježili si stvari u bilježnice, dobili slonovsko pamćenje u vezi nekih detalja koje ni agatha christie nikad nije upotrijebila u svojim knjigama. ajd, nek mali prizna da je krao, bude dobio manju kaznu, dvije-tri prikolice krumpira oguliti, 200 sati rada u nekom staračkom domu, i priča riješena. već viđeno, i ne treba nas zamarati mediji sa ovim slučajem. lopov ko lopov, 'nije kriv' svatko od njih viče. al znate, ima ona jedna andrićeva priča, 'veliš, nisi kriv? e pa vidiš, došlo vrijeme da se zatvara nevine, a pušta lopove...' molim pročitati i primijeniti da ovaj slučaj. ako ništa drugo, bar ne budete na fejsu.

VL
TR
Trisestrice
20:15 13.04.2017.

Da je Saucha pametna osoba, a cini mi se da bas i nije, onda bi nasao novu odvjetnicu odnosno odvjetnika. Medijski istupi njegove odvjetnice koja mu je supruga su - ajmo reci jadni. SDPovo nepodrzavanje skidanje imuniteta je takodjer jadnodno i licemjerno ali i za ocekivati jer su komunjare odgojene da misle da su uvijek u pravu.

VL
3P
3n3baotic plavomore
15:45 13.04.2017.

U cijoj Sumi sjedi lopov Koja je stranka Lopovska.Predraga Grbina ili laze rog od koze.pedjine iz istre-E MOJ pEDE:dISU VAM dEBELA lICA:sTO JE SE MILANOVIC SETA OKO SVOJIH MLADIH POMOCNIKA kO JE TU kRIV sAMOE DNEVNICE PUTOVALE SICILIJSKOJ DOLINI I aUSTRALIJI ..

VL
3P
3n3baotic plavomore
15:38 13.04.2017.

Ko je tu lud

VL
ZA
zanaše1
17:23 13.04.2017.

Kriminalce v rešt.Ajme kojim argumentima drugovi brane tog sitnog kokošara.

VL
DU
Deleted user
15:57 13.04.2017.

voditeljica odjela u minostarstvu obrane brigadirka jssna pecek isplatila si sama sebi za prva dva mjeseca oko 43 000 kn brutto na ime prekovremenih sati nezakonito i to cini od 2003 skoro svaki mjesec hvala

VL
DU
Deleted user
15:23 13.04.2017.

voditeljica pdjela brigadirka u morhu zbog prekovremenih sati si isplatila za prva dva mjeseca oko 43 000 kuna brutto na ime prekovremenih sati neuakonitih i fiiktvnih hvala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.