Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED

Džabe Domazet Lošo godinama trubi o determinističkom kaosu. Sve je jasno!

Davor Domazet Lošo
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/4
02.06.2018.
u 17:05

Nitko ne zna kako će presuditi sudac Darko Krušlin. Ajde da sudi Širić, Marić ili Zebec iz finala Kupa, još bi se čovjek i okladio, ali Krušlin je nepredvidljiv. Očito je i njegov šalabahter završio u tuđoj vrećici!

SUBOTA, 26.5.

Nakon što ustane iz premijerske fotelje, Plenki može komotno za pokeraški stol. Stier za govornicom pleše argentinski tango, veze prema golu kao onomad Diego prema Shiltonu, a Plenki hladan ko' špricer. Davor Ivo zakucava s klijentelizmom, mnogi u Ciboni gutaju knedlu i uvlače glavu u ramena, krenu pljesak kao da se Franina dignuo i zagrmio, a Plenki kao Wayat Earp, samo gucne malo hladne Gazdine Jane i nastavlja kao da se ništa nije dogodilo.

NEDJELJA, 27.5.

Maruška protiv Peruška! Šefica Ekonomskog instituta Maruška Vizek kaže da Vlada nije ni trebala intervenirati u Agrokor, te da bi to tržište samo reguliralo. Ma nemoj! Sad svi imaju teoriju što je i kako trebalo. A kada je Ante ušao u reaktor, nikoga nije bilo. Samo Martina, specijalni vod borgovaca i Plenki u kontrolnoj sobi. I sada, kada su trebali dobiti medalje oko vrata, nikome ne valjaju.

PONEDJELJAK, 28.5.

Određeno je da Dan D za Zdravka Mamića bude na obljetnicu pravog Dana D, 6. lipnja. Tada ćemo doznati je li skromni poduzetnik iz Bjelovara zbilja zamračio 116 milijuna kuna za osnovne potrebe ili je u pitanju zavjera protiv dobrog duha hrvatske nogometne močvare. Nitko ne zna kako će presuditi sudac Darko Krušlin. Ajde da sudi Širić, Marić ili Zebec iz finala Kupa, još bi se čovjek i okladio, ali Krušlin je nepredvidljiv. Očito je i njegov šalabahter završio u tuđoj vrećici!

UTORAK, 29.5.

Kolinda želi malo razgovarati o “opstanku hrvatske države i nacije”, a Plenki baš i ne bi. Predsjednicu brine slobodno tržište radne snage i činjenica da se u Hrvatskoj rađa malo djece. U sjeni rasprava političkih prvaka, rješenje nudi dobri Đuro Horvat. Poduzetnik iz Međimurja, u čijem Tehnixu radnici imaju plaću 1200 eura, ponudio se da im, bez kamate, posudi novac za otplatu kredita. Đuro se ne zamara velikim riječima, Đuro dela...

SRIJEDA, 30.5.

Fantastičan uspjeh ličke policije. Akcija “Tko leži, ne bježi”, pokazala je spremnost policajaca da mogu odoljeti svim izazovima. Kombi u kojem su bile 4 izbjegličke obitelji s 15 djece, zaustavljan je mecima. Jedno je dijete pogođeno u glavu, drugo u tijelo. Krijumčar, koji je pokušao postaviti traljavo postavljenu blokadu je pobjegao. Nadamo se samo da ranjenu djecu, nakon oporavka, nećemo tretirati kao malu Medinu.

ČETVRTAK, 31.5.

Džabe Davor Domazet Lošo godinama trubi o determinističkom kaosu. Sve je jasno! Teorija koja kaže da “ako leptir zamahne krilima u Pekingu, može izazvati uragan na Floridi”, dobila je potvrdu u ostavci Jure Šundova, koja je izazvala ostavku Zinedina Zidanea! Reći ćete, kakve veze ima navodno lažni HRVI sa Zizouom, ali ako poslušate jedno Lošino predavanje, sve će vam se razbistriti, osim ako Jure sutra preuzme Real, a Zizou splitsko Gradsko vijeće...

PETAK, 1.6.

U sjeni moguće Jurine selidbe u Madrid, odvija se drama. Posvadili se Kolinda i Jandroković. Jandroković se zajapurio, optužio Kolindu da nije pravovaljano poslala zahtjev za sjednicu Vlade, Kolinda mu poručila da laže! Umiješao se playmaker Plenki i naredio da se stane na loptu. Međutim, Kolinda ispaljuje plotun danas iz Osijeka, opet na temu demografije. Umjesto da primijene Đurin poučak, podignu plaće i posuše dugove radnicima, oni upadaju u kaos. Deterministički.

Davor Domazet Lošo
1/8

 

Komentara 33

BR
bruno877
17:31 02.06.2018.

Koji glupavi komentar, dostojan Indeksa, T portala i sličnog smeća. Hrvatski policajci bi valjda trebali poginuti dok kombi juriša na njih a onda pisati izvješća zašto su čuvali Hrvatsku granicu i svoj život. I od amerikanaca treba učiti, barem nešto.

Avatar dpejakovic
dpejakovic
17:17 02.06.2018.

Tko je ovome dao pisati?

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
17:34 02.06.2018.

Toni Ivanišević !!?? WTF.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije